Đuričko poslao poruku podrške koleginicama

Nakon što se saznalo za monstruozna seksualna zlostavljanja u čuvenoj školi glume Miroslava Mike Aleksića cela nacija ostala je zgranuta.

Magazin 19.01.2021 | 20:50
Đuričko poslao poruku podrške koleginicama

Glumice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić koje su iznele svoje tragične priče u javnost podržali su mnoge kolege i koleginice, a sada je podrška stigla i od Nikole Đurička

Glumac je danas na svom Instagram profilu postavio fotografiju na kojoj pozira sa papirom na kom piše "Nisi sama", a označio je obe koleginice. 

- Podrška hrabrim devojkama! Ko dirne naše Sestre dirnuo je sve nas - napisao je Đuričko ispod fotografije. 

Podsetimo, Glumica Milena Radulović prva je u javnost iznela priču o monstruoznom silovanju u  čuvenoj školi glume, a posle nje javile su se i druge devojke koje su bile Mikine žrtve.

- Ovo je monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umetnosti i religije čoveka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja - rekla je Milena za medije. 

(Kurir.rs foto: printscreen)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Gligor

19.01.2021 22:45

Sve je to meni stidljiva podrska,vidim vecina izbjegava da spomene psihopatu a pitanje je zasto?

ODGOVORITE
Name

Petar

20.01.2021 08:37

Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno. Takva je nasa sudska praksa. Njeno je pravo da kaze sta se desilo. Ali dok su ne dokaze suprotno postoji pretpostavka nevinost. To je je uradio je strasno, ali treba i dokazati.