СДС: Требиње учинити кључним регионалним центром

Привредне, као и све друге дјелатности које су угрожене због посљедица пандемије, требају помоћ, да опстану и не смије се дозволити да буду остављена на цједилу, казао је вечерас Илија Станковић, кандидат СДС-ПДП за градоначелника Требиња.

Република Српска 30.10.2020 | 21:59
СДС: Требиње учинити кључним регионалним центром

Станковић је приликом представљања свог програма поручио да ће помоћ привредницима, отварање нових и очување постојећих радних мјеста бити први приоритет нове власти у Требињу, након 15. новембра.

„Све оно што будемо радили, мораћемо радити у неком новом режиму, због тога што је вирус корона учинио своје“, рекао је Станковић. 

Он је истакао да ће помоћи  привредним и свим другим дјелатностима који су угрожене,  да опстану, те  да се задрже постојећа радна мјеста, као и да отворе нова.

Станковић је додао да неће заборавити ни младе људе, као ни породице  погинулих бораца.

Он је најавио да неће одржавати скупове до недјеље, док се не изврши сахрана покојног митрополита црногорско- приморског Амфилохија, у знак захвалности и свега онога што је чинио за цијели српски народ.

Предсједник СДС Мирко Шаровић је истакао је да је Требиње  у побједничкој атмосфери, а да је Илија Станковић права особа да води Требиње у наредне  четири године.

„Ја сам увјерен да он има визију, да зна како управљати са овим градом, како га учинити  кључним регионалним центром и како кренути  у напредак“, рекао је Шаровић.

Он је додао да је Илија Станковић  и до сада показао да је заиста лидер кога треба подржати јер  иза њега стоји велики број коалиционих партнера.

„Увјерен сам да ће Требиње од 15. новембра имати нову власт, нову скупштинску већину и  новог начелника Илију Станковића“, поручио је Шаровић.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Калаја

30.10.2020 21:32

Подршка за Илију. Да оборио овај накарадну режим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крађа

30.10.2020 21:55

Ако Вукан каже да је у изборним комисијама толика трговина мјестима и фантомске листе које је СНСД формирао имају та мјеста значи да ће бити и гласачких мјеста да ове 3 листе немају члана. Посматрач мора бити лојалан да га не купе, да након бројања се прати превоз гласова до ГИК. Реално је како ИПСОС истражује да је убедљива побједа Илије Станковића и ове 3 листе. Ако се појави други резултат значи да сте покрадени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

01.11.2020 08:14

Само склонит Додика са власти , свак је бољи од њега и СНСД-а . Народе слободно и смјело за боље сутра и РС.

Name

Народ

31.10.2020 07:04

Е да вала и ови избори заврше па да читамо и гледамо нормалне вјести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ад

31.10.2020 09:08

Народ..... Добро си рекао. Ко це народу угодити. Политицари опстају са својим лазима. Народ ко народ па им за ситницу повјерују.