SDS: Trebinje učiniti ključnim regionalnim centrom

Privredne, kao i sve druge djelatnosti koje su ugrožene zbog posljedica pandemije, trebaju pomoć, da opstanu i ne smije se dozvoliti da budu ostavljena na cjedilu, kazao je večeras Ilija Stanković, kandidat SDS-PDP za gradonačelnika Trebinja.

Republika Srpska 30.10.2020 | 21:59
SDS: Trebinje učiniti ključnim regionalnim centrom

Stanković je prilikom predstavljanja svog programa poručio da će pomoć privrednicima, otvaranje novih i očuvanje postojećih radnih mjesta biti prvi prioritet nove vlasti u Trebinju, nakon 15. novembra.

„Sve ono što budemo radili, moraćemo raditi u nekom novom režimu, zbog toga što je virus korona učinio svoje“, rekao je Stanković. 

On je istakao da će pomoći  privrednim i svim drugim djelatnostima koji su ugrožene,  da opstanu, te  da se zadrže postojeća radna mjesta, kao i da otvore nova.

Stanković je dodao da neće zaboraviti ni mlade ljude, kao ni porodice  poginulih boraca.

On je najavio da neće održavati skupove do nedjelje, dok se ne izvrši sahrana pokojnog mitropolita crnogorsko- primorskog Amfilohija, u znak zahvalnosti i svega onoga što je činio za cijeli srpski narod.

Predsjednik SDS Mirko Šarović je istakao je da je Trebinje  u pobjedničkoj atmosferi, a da je Ilija Stanković prava osoba da vodi Trebinje u naredne  četiri godine.

„Ja sam uvjeren da on ima viziju, da zna kako upravljati sa ovim gradom, kako ga učiniti  ključnim regionalnim centrom i kako krenuti  u napredak“, rekao je Šarović.

On je dodao da je Ilija Stanković  i do sada pokazao da je zaista lider koga treba podržati jer  iza njega stoji veliki broj koalicionih partnera.

„Uvjeren sam da će Trebinje od 15. novembra imati novu vlast, novu skupštinsku većinu i  novog načelnika Iliju Stankovića“, poručio je Šarović.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Kalaja

30.10.2020 21:32

Podrška za Iliju. Da oborio ovaj nakaradnu režim.

ODGOVORITE
Name

Krađa

30.10.2020 21:55

Ako Vukan kaže da je u izbornim komisijama tolika trgovina mjestima i fantomske liste koje je SNSD formirao imaju ta mjesta znači da će biti i glasačkih mjesta da ove 3 liste nemaju člana. Posmatrač mora biti lojalan da ga ne kupe, da nakon brojanja se prati prevoz glasova do GIK. Realno je kako IPSOS istražuje da je ubedljiva pobjeda Ilije Stankovića i ove 3 liste. Ako se pojavi drugi rezultat znači da ste pokradeni.

ODGOVORITE
Name

JA

01.11.2020 08:14

Samo sklonit Dodika sa vlasti , svak je bolji od njega i SNSD-a . Narode slobodno i smjelo za bolje sutra i RS.

Name

Narod

31.10.2020 07:04

E da vala i ovi izbori završe pa da čitamo i gledamo normalne vjesti.

ODGOVORITE
Name

Ad

31.10.2020 09:08

Narod..... Dobro si rekao. Ko ce narodu ugoditi. Politicari opstaju sa svojim lazima. Narod ko narod pa im za sitnicu povjeruju.