Рада о снимцима на сајту за одрасле: Реч порно не иде уз моје име!

Певачица Рада Манојловић прошле недеље завршила је на сајту за одрасле, а њени снимци су постали једни од најгледанијих на том каналу.

Забава 21.09.2020 | 18:39
Рада о снимцима на сајту за одрасле: Реч порно не иде уз моје име!

Певачица Рада Манојловић прошле недеље завршила је на сајту за одрасле, а њени снимци су постали једни од најгледанијих на том каналу. 

"Никоме не могу да забраним да гледа моје слике или снимке, јер су дефинитивно јавне и сви имају приступ. Оно што мени искрено смета, јесте тенденциозно писање појединих медија и издвајање конкрентно мене и мог имена, у мору других певачица, чије су слике и снимци са наступа, такође завршиле на тим разним сајтовима", рекла је Рада и додала:

"Естрада је мало село у коме се сви савршено добро знамо... Зашто се упире прстом у мене и покушава да се испрља једна од ретко чистих особа".

"Најлакше је ићи линијом мањег отпора због минића, а жмуре на конкретне цене извесним "каталозима" и "ране радове" мојих појединих колегиница. Реч "п*рно" не иде уз моје име, а поготово не у поређењу са оним који то заправо раде, које имају или су имале цену и ви то добро знате. 

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? @_марија_манојловиц_ ??

А пост схаред бy Радмила Рада Манојловиц (@радаманојловиц) он

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар