"Изгледао сам као припадник обезбјеђења"

Глумац Милан Марић због улоге је морао да се угоји чак 20 килограма, а након тога му је требало двије године да се врати на стару килажу.

Забава 28.06.2020 | 14:32
"Изгледао сам као припадник обезбјеђења"

У једном тренутку Милан је имао више од 100 килограма.

– Губљење и добијање килограма је највећа физичка жртва коју сам направио због неке улоге. За снимање “Довлатова” морао сам да направим огромну промјену и да се за само три мјесеца угојим 20 килограма – рекао је глумац па додао:

– Био сам толико узбуђен да ми ништа није било тешко. Добио сам прву главну улогу на филму, у страној земљи и са једним великим редитељем. Мени то није било трауматично искуство. Не сматрам да ми је уништило живот, већ да је занимљиво физички се трансформисати зарад улоге и научити страни језик, пише Блиц.

Он је затим одговорио и на питање да ли би поново пристао на тако нешто.

– Сада кад би ми неко понудио улогу као у “Довлатову” и тражио да се угојим и 40 килограма, а да научим италијански језик, питао бих само колико имам недеља за то (смијех) – био је искрен Марић.

– Био сам емотивно и психички истрошен након снимања филма. Имало је тих 20 килограма сврху, а онда сам схватио да изгледам као припадник некаквог обезбјеђења. Дјеловао сам себи као намрштен и нервозан човјек. Почео сам да размишљам шта да радим. Пустио сам своје тијело да одахне. Слушам своје тијело – додао је он.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар