"Izgledao sam kao pripadnik obezbjeđenja"

Glumac Milan Marić zbog uloge je morao da se ugoji čak 20 kilograma, a nakon toga mu je trebalo dvije godine da se vrati na staru kilažu.

Zabava 28.06.2020 | 14:32
"Izgledao sam kao pripadnik obezbjeđenja"

U jednom trenutku Milan je imao više od 100 kilograma.

– Gubljenje i dobijanje kilograma je najveća fizička žrtva koju sam napravio zbog neke uloge. Za snimanje “Dovlatova” morao sam da napravim ogromnu promjenu i da se za samo tri mjeseca ugojim 20 kilograma – rekao je glumac pa dodao:

– Bio sam toliko uzbuđen da mi ništa nije bilo teško. Dobio sam prvu glavnu ulogu na filmu, u stranoj zemlji i sa jednim velikim rediteljem. Meni to nije bilo traumatično iskustvo. Ne smatram da mi je uništilo život, već da je zanimljivo fizički se transformisati zarad uloge i naučiti strani jezik, piše Blic.

On je zatim odgovorio i na pitanje da li bi ponovo pristao na tako nešto.

– Sada kad bi mi neko ponudio ulogu kao u “Dovlatovu” i tražio da se ugojim i 40 kilograma, a da naučim italijanski jezik, pitao bih samo koliko imam nedelja za to (smijeh) – bio je iskren Marić.

– Bio sam emotivno i psihički istrošen nakon snimanja filma. Imalo je tih 20 kilograma svrhu, a onda sam shvatio da izgledam kao pripadnik nekakvog obezbjeđenja. Djelovao sam sebi kao namršten i nervozan čovjek. Počeo sam da razmišljam šta da radim. Pustio sam svoje tijelo da odahne. Slušam svoje tijelo – dodao je on.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar