Брена и Боба напуштају земљу, ево гдје и зашто

Музичка звијезда и некадашњи тенисер повјерили се блиском окружењу да им је намјера да живот наставе у Мајамију, гдје деценијама посједују велелепно здање. Надам се да ће се то ускоро десити, једно што ме још држи овде јесте чињеница да су ми дјеца одрасла па сам схватила да имам више времена да се посветим каријери што и чиним - каже Брена
 

Забава 14.12.2019 | 11:25
Брена и Боба напуштају земљу, ево  гдје и зашто
Након што су недавно продали „Гранд продукцију“, Лепа Брена и Боба Живојиновић одлучили су да окрену нови лист у животу и своје будуће дане проводе много мирније. Како Курир Старс ексклузивно сазнаје, бивши челници најпознатије музичке империје донијели су одлуку да се одселе у Мајами.

Посљедњих дана спекулисало се доста и о томе да су велика балканска музичка звијезда и некадашњи тенисер ставили своју карингтонку на Бежанијској коси на продају. Наводно, разлог је тај што им се синови полако осамостаљују и њима више није потребан толико велики дом. Филип и Стефан су се већ скућили.

Наиме, Филип је још прије годину и по дана, кад је стао на луди камен, започео нови живот са супругом Александром Пријовић, а прије него што су добили сина Александра, уселили су се у своју кућу такође на Бежанијској коси.

С друге стране, Стефан се прије неколико мјесеци уселио у свој стан у ширем центру престонице, тако да је познатим супружницима кућа постала превелика за њихове потребе и потребе најмлађег Виктора.



- Брена и Боба желе да остатак живота проведу уживајући, будући да су годинама вриједно и напорно радили без озбиљног одмора. Брена ће наставити да пјева и одржава контакт с публиком на својим концертима, због чега ће живјети на релацији Мајами-Србија, а Боба ће такође помоћу мејла завршавати послове из Америке, а по потреби долазиће у Београд.

Овој њиховој одлуци претходили су дугачки разговори, а пошто је реч о крупном кораку, сачекаће идућу годину, кад би требало све коцкице да се поклопе и да крену преко океана.

Њихова дјеца такође су се сложила с тим јер и они сами воле да одлазе на Флориду, где су иначе завршавали школе и факултете - прича наш добро обавјештени извор близак породици Живојиновић.



Иначе, Брена и Боба своју велелепну кућу у Мајамију годинама сматрају својим другим домом.

Боба је и у младости тамо провео доста времена, а пјевачица је оба њихова насљедника на свијет донијела управо у Америци. Често су и касније одлазили тамо и неријетко проводили празнике и рођендане, а Брена воли Америку због тога што тамо с породицом живи и њена рођена сестра Фикета, за коју је изузетно везана.

-Нисам одустала од селидбе на Флориду. Надам се да ће се то ускоро десити, једно што ме још држи овдје јесте чињеница да су ми дјеца одрасла па сам схватила да имам више времена да се посветим каријери што и чиним - потврдила нам је музичка звијезда.

(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Фан

14.12.2019 11:25

Каква црна каријера? Тако интензивно и брзо стари, упркос свим захватима. А мислим да све у последњим деценијама сто је урадила, музицки, уопсте није морала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

15.12.2019 19:39

Брена краљица,била и остала.