Весна отворила душу, проговорила о табу темама!

Весна Змијанац је убеђена да би данас имала педесетак станова само да новац није трошила у кафанама. Легендарна певачица признаје да је велики боем, као и да је у стању да право са тезге оде у неку биртију и списка све што је те вечери зарадила.

Забава 30.11.2019 | 12:00
Весна отворила душу, проговорила о табу темама!
Весна у интервјуу за Информер каже да у време највеће популарности није водила рачуна о парама, те да ништа није сачувала за "црне дане"

- Нисам била баш много паметна. Када сам радила турнеје од Триглава до Ђевђелије певала сам 100 дана у години. Имала сам концерте два пута дневно, било је много пара, радило се дан за даном. До сада је требало да имам 10 својих зграда и 50 станова - рекла је певачица.

Па где си потрошила сав тај новац?
- На живот. Само на гардеробу је отишло много пара. Нисам расла у изобиљу, била сам жељна свега. Испунила сам све своје жеље, од аута до куће, па до разних промашаја. Не питај ме!

Јеси ли трошила и на мушкарце?
- Више него они на мене. Нисам никад никог финансирала, али сам увек била галантна.

А на коцку?
- Не. Имала сам други проблем. Била сам боем и знала сам у кафани да оставим много пара.



Колико си оставила највише за једну ноћ?
- Много. Не смем ни да кажем. Дешавало се да за викенд радим у Немачкој, па после концерта свратим у неку биртију и тамо оставим све што сам зарадила. Отприлике, једнособан стан оде за вече. Цео живот сам била галантна према музичарима. Ако неко свира на улици, увек му оставим мало парица.

Да ли ти је фалило мушке пажње у животу?
- Имала сам је и превише. Е, сада, у мени је стално одјекивало питање да ли су пажљиви према мени или према Весни Змијанац. Сигурна сам да мене лично још нико није упознао, а ову другу јесу.

Зашто те нису упознали?
- Зато што то није било могуће, јер ни сама нисам знала шта сам била ја, а шта Весна Змијанац. То се дешавало у периоду када сам била баш велика звезда. Било би идеално да сам тада упознала некога у иностранству ко није знао да сам популарна певачица.

Ког мушкарца сте највише волели?
- Сваког. Ко год да је био са мном, мислила сам да је једини и прави.



Сигурно си некада била и преварена... Како си се тада осећала?
- Пре преваре се осети да је крај и да ту ништа не ваља. Да веза пуца. За мене је права превара она која се деси у глави.

А да ли си ти варала?
- Углавном сам се трудила да то не радим. Када у глави раскрстим да је крај, тада ме више ништа не занима. Е, сада, то што они не схвате да ми нисмо заједно, па се шокирају када ме виде са неким другим, то је њихов проблем.

На који начин си раскидала са мушкарцима?
- Ништа им не кажем, само одем.

Извор:Информер.рс Фото:информер 

Коментари / 0

Оставите коментар