Vesna otvorila dušu, progovorila o tabu temama!

Vesna Zmijanac je ubeđena da bi danas imala pedesetak stanova samo da novac nije trošila u kafanama. Legendarna pevačica priznaje da je veliki boem, kao i da je u stanju da pravo sa tezge ode u neku birtiju i spiska sve što je te večeri zaradila.

Zabava 30.11.2019 | 12:00
Vesna otvorila dušu, progovorila o tabu temama!
Vesna u intervjuu za Informer kaže da u vreme najveće popularnosti nije vodila računa o parama, te da ništa nije sačuvala za "crne dane"

- Nisam bila baš mnogo pametna. Kada sam radila turneje od Triglava do Đevđelije pevala sam 100 dana u godini. Imala sam koncerte dva puta dnevno, bilo je mnogo para, radilo se dan za danom. Do sada je trebalo da imam 10 svojih zgrada i 50 stanova - rekla je pevačica.

Pa gde si potrošila sav taj novac?
- Na život. Samo na garderobu je otišlo mnogo para. Nisam rasla u izobilju, bila sam željna svega. Ispunila sam sve svoje želje, od auta do kuće, pa do raznih promašaja. Ne pitaj me!

Jesi li trošila i na muškarce?
- Više nego oni na mene. Nisam nikad nikog finansirala, ali sam uvek bila galantna.

A na kocku?
- Ne. Imala sam drugi problem. Bila sam boem i znala sam u kafani da ostavim mnogo para.



Koliko si ostavila najviše za jednu noć?
- Mnogo. Ne smem ni da kažem. Dešavalo se da za vikend radim u Nemačkoj, pa posle koncerta svratim u neku birtiju i tamo ostavim sve što sam zaradila. Otprilike, jednosoban stan ode za veče. Ceo život sam bila galantna prema muzičarima. Ako neko svira na ulici, uvek mu ostavim malo parica.

Da li ti je falilo muške pažnje u životu?
- Imala sam je i previše. E, sada, u meni je stalno odjekivalo pitanje da li su pažljivi prema meni ili prema Vesni Zmijanac. Sigurna sam da mene lično još niko nije upoznao, a ovu drugu jesu.

Zašto te nisu upoznali?
- Zato što to nije bilo moguće, jer ni sama nisam znala šta sam bila ja, a šta Vesna Zmijanac. To se dešavalo u periodu kada sam bila baš velika zvezda. Bilo bi idealno da sam tada upoznala nekoga u inostranstvu ko nije znao da sam popularna pevačica.

Kog muškarca ste najviše voleli?
- Svakog. Ko god da je bio sa mnom, mislila sam da je jedini i pravi.



Sigurno si nekada bila i prevarena... Kako si se tada osećala?
- Pre prevare se oseti da je kraj i da tu ništa ne valja. Da veza puca. Za mene je prava prevara ona koja se desi u glavi.

A da li si ti varala?
- Uglavnom sam se trudila da to ne radim. Kada u glavi raskrstim da je kraj, tada me više ništa ne zanima. E, sada, to što oni ne shvate da mi nismo zajedno, pa se šokiraju kada me vide sa nekim drugim, to je njihov problem.

Na koji način si raskidala sa muškarcima?
- Ništa im ne kažem, samo odem.

Izvor:Informer.rs Foto:informer 

Komentari / 0

Ostavite komentar