Стравичан злочин: Убијене двије дјевојчице из БиХ

Двије дјевојчице пронађене су мртве у свом дому у у западној Аустралији. Тиана Ђурашовић (6) и њена сестра Миа (10) су убијене у свом дому у Пертху, а за њихово убиство се сумњичи њихова мајка, Милка Ђурасовић из БиХ.

Свијет 28.10.2019 | 10:40
Стравичан злочин: Убијене двије дјевојчице из БиХ
Мртве кћерке пронашао је отац Ненад по повратку с посла - тијело једне дјевојчице је пронађено на улазу, док је тијело друге дјевојчице нађено у вешерају.

Помоћник комесара полиције WА Паул Стеел је рекао како је мајка дјевојчица ухапшена на плажи у Калароу. Пронађена је с повредама на глави, те је одведена у болницу гдје се налази под надзором полиције.

Тридесетосмогодишња Милка је оптужена за убиство својих кћерки, а у данас ће бити изведена пред Суд Стирлинг Гарденс.

Комшије су описале овај пар као сретан и не вјерују да је евентуални развод могао бити повод за овакав злочин.

Породица Ђурашовић је, како су казале комшије, из Босне и Херцеговине. У кући, у којој се догодио стравичан злочин, становали су више од 20 година. Ненад је био инжењер, а Милка болничарка.

Форензичари и истражитељи за убиства наредних седмица пажљиво ће радити на мјесту злочина како би утврдили шта је то довело до овог трагичног догађаја.

Ослобођење

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мила

28.10.2019 10:44

Туга велика. Не могу ни замислити како је оцу. Код мајке вјерујем да постоји тешка душевна болест и да жена није ни свјесна шта је направила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ана сцх

28.10.2019 11:51

ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ ПОМИЛУЈ НАС ГРЕСНЕ...... ПРИМИ ДУСЕ ОВИХ АНДЕЛА НЕДУЗНИХ И ПОДАРИ ИМ ВЈЕЦНИ МИР И СПОКОЈ:::::::: КОЈА ТУЗНА СУДБИНА' МОЛИМО СЕ САМО ЗА ЊИХ САД ЈЕ СВЕ КАСНО;; ОПРОСТИ НАМ БОЗЕ ЈЕДИНИ СВИМА ДА СЕ СМИРИМО И ПРИХВАТИМО ЗИВОТ;; ОНАКАВ КАКАВ ЈЕ ;;; ДА ЛИ ЈЕ ОВАКО МОРАЛО БИТИ ТО САМО ТИ ЗНАС;;;; ОВДЈЕ ОД НАС ЉУДИ ЈЕ СВЕ СУВИСНО СВАКА РИЈЕЦ ЈЕ ТЕСКА И КАЗЊИВА ;;;; ´

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

28.10.2019 19:53

Јадна недузна дјеца.Нека поцивају у рају и нека их андјели цувају.