Stravičan zločin: Ubijene dvije djevojčice iz BiH

Dvije djevojčice pronađene su mrtve u svom domu u u zapadnoj Australiji. Tiana Đurašović (6) i njena sestra Mia (10) su ubijene u svom domu u Perthu, a za njihovo ubistvo se sumnjiči njihova majka, Milka Đurasović iz BiH.

Svijet 28.10.2019 | 10:40
Stravičan zločin: Ubijene dvije djevojčice iz BiH
Mrtve kćerke pronašao je otac Nenad po povratku s posla - tijelo jedne djevojčice je pronađeno na ulazu, dok je tijelo druge djevojčice nađeno u vešeraju.

Pomoćnik komesara policije WA Paul Steel je rekao kako je majka djevojčica uhapšena na plaži u Kalarou. Pronađena je s povredama na glavi, te je odvedena u bolnicu gdje se nalazi pod nadzorom policije.

Tridesetosmogodišnja Milka je optužena za ubistvo svojih kćerki, a u danas će biti izvedena pred Sud Stirling Gardens.

Komšije su opisale ovaj par kao sretan i ne vjeruju da je eventualni razvod mogao biti povod za ovakav zločin.

Porodica Đurašović je, kako su kazale komšije, iz Bosne i Hercegovine. U kući, u kojoj se dogodio stravičan zločin, stanovali su više od 20 godina. Nenad je bio inženjer, a Milka bolničarka.

Forenzičari i istražitelji za ubistva narednih sedmica pažljivo će raditi na mjestu zločina kako bi utvrdili šta je to dovelo do ovog tragičnog događaja.

Oslobođenje

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mila

28.10.2019 10:44

Tuga velika. Ne mogu ni zamisliti kako je ocu. Kod majke vjerujem da postoji teška duševna bolest i da žena nije ni svjesna šta je napravila.

ODGOVORITE
Name

ana sch

28.10.2019 11:51

GOSPODE ISUSE HRISTE POMILUJ NAS GRESNE...... PRIMI DUSE OVIH ANDELA NEDUZNIH I PODARI IM VJECNI MIR I SPOKOJ:::::::: KOJA TUZNA SUDBINA' MOLIMO SE SAMO ZA NJIH SAD JE SVE KASNO;; OPROSTI NAM BOZE JEDINI SVIMA DA SE SMIRIMO I PRIHVATIMO ZIVOT;; ONAKAV KAKAV JE ;;; DA LI JE OVAKO MORALO BITI TO SAMO TI ZNAS;;;; OVDJE OD NAS LJUDI JE SVE SUVISNO SVAKA RIJEC JE TESKA I KAZNJIVA ;;;; ´

ODGOVORITE
Name

MM

28.10.2019 19:53

Jadna neduzna djeca.Neka pocivaju u raju i neka ih andjeli cuvaju.