ЕП - Српски одбојкаши: Искуснији смо и бољи од Украјине!

Да пређемо с речи на дела! Репрезентативци Србије верују да ће против Украјине изборити пласман у полуфинале Европског првенства.

Остали спортови 23.09.2019 | 18:08
ЕП - Српски одбојкаши: Искуснији смо и бољи од Украјине!
Марко Ивовић сматра да је репрезентација Србије искуснија и боља од Украјине и да не би требало да буде проблема у борби за пласман у полуфинале Европског првенства.

"Имамо фин и леп пут, а следећој утакмици треба приступити као до сада. Украјина је показала да може да направи чудо ако јој се дозволи. Треба да будемо концентрисани и играмо своју игру како би све било како треба. Искуснији смо и бољи, то треба да покажемо на терену", рекао је Ивовић у Антверпену.

Србија ће сутра од 20.30 играти против Украјине у четвртфиналу континенталног шампионата.

"Познајем поједине украјинске играче, добри су. Имају младу, али амбициозну екипу. Треба да се поставимо као према свим другим екипама које играју на мотивацију јер млади играчи другачије приступају утакмицама од искуснијих", казао је Ивовић.

Немања Петрић је рекао да је српски тим имао времена да предахне и спреми се за четвртфинале.

"Имали смо времена да предахнемо, радимо на физичкој спреми и тактици. Четвртфинале ће бити веома тешко. Украјина лепо игра током целог такмичења. Чека нас тежак меч, морамо да будемо концентрисани од почетка и истрајни у жељи да победимо", рекао је Петрић.

Он је навео да Украјина има добре и перспективне играче који играју веома лепо и да српски тим мора да буде веома обазрив.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар