Дегенек без објашњења за Звездину слабу игру!

Штопер црвено-белих не мисли да је мотивација узрок пораза од Партизана: "Хтели смо победу колико и они".

Фудбал 23.09.2019 | 15:55
Дегенек без објашњења за Звездину слабу игру!
Први пораз Црвене звезде у досадашњем току Суперлиге, после максималних шест победа, дошао је од тима против кога то највише боли - Партизана.

Црно-бели су као домаћини славили 2:0, а Милош Дегенек после утакмице није имао објашњење за неубедљиво издање свог тима.

"Сви смо разочарани, у целу утакмицу и у резултат. Није нам пријатно, нити свеједно. Не знам шта бих тренутно рекао... Зашто смо овако лоше одиграли, а зашто они тако добро? Не знам, заиста, али сигурно није због жеље. И ми смо хтели победу колико и они", рекао је штопер црвено-белих.

Партизан сада има само бод мање од Звезде, која гледа у леђа Чукаричком, Војводини и водећем ТСЦ-у.

"Тешка је ситуација због ове утакмице, али и даље смо бод испред њих. Не своди се цело првенство на две-три утакмице, већ се игра 37 мечева. Има још доста да се игра. Ми играмо поново у среду и припремићемо се за та меч".

Због изјаве да тренутно не зна разлоге пораза, новинари су пробали да му помогну.

Упитан да ли Звезда себи сме да дозволи да буде у подређеном положају у односу на Партизан, репрезентативац Аустралије се брецнуо.

"Хоћете да кажете да ми нисмо играли фудбал, да смо стајали у шеснаестерцу, не разумем? Дајте ми ви одговор. Ко је паметнији од мене у фудбалу, ви сте стручњаци, а не ја. Реците ми ви", љут је био Дегенек.

Штопер Црвене звезде сматра да је његов тим оштећен поништавањем гола, када је Милуновић затресао мрежу, али је претходно арбитар свирао фаул Жандера над Стојковићем.

"Нисам сигуран зашто је био фаул када је Милуновић погодио, али сигурно је био, чим је судија свирао. Има времена, бићемо бољи, сигурно", најавио је Дегенек.

Наредну препреку Звезда има у гостима, у среду против Вождовца (19.00). У питању је заостала утакмица трећег кола.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар