Degenek bez objašnjenja za Zvezdinu slabu igru!

Štoper crveno-belih ne misli da je motivacija uzrok poraza od Partizana: "Hteli smo pobedu koliko i oni".

Fudbal 23.09.2019 | 15:55
Degenek bez objašnjenja za Zvezdinu slabu igru!
Prvi poraz Crvene zvezde u dosadašnjem toku Superlige, posle maksimalnih šest pobeda, došao je od tima protiv koga to najviše boli - Partizana.

Crno-beli su kao domaćini slavili 2:0, a Miloš Degenek posle utakmice nije imao objašnjenje za neubedljivo izdanje svog tima.

"Svi smo razočarani, u celu utakmicu i u rezultat. Nije nam prijatno, niti svejedno. Ne znam šta bih trenutno rekao... Zašto smo ovako loše odigrali, a zašto oni tako dobro? Ne znam, zaista, ali sigurno nije zbog želje. I mi smo hteli pobedu koliko i oni", rekao je štoper crveno-belih.

Partizan sada ima samo bod manje od Zvezde, koja gleda u leđa Čukaričkom, Vojvodini i vodećem TSC-u.

"Teška je situacija zbog ove utakmice, ali i dalje smo bod ispred njih. Ne svodi se celo prvenstvo na dve-tri utakmice, već se igra 37 mečeva. Ima još dosta da se igra. Mi igramo ponovo u sredu i pripremićemo se za ta meč".

Zbog izjave da trenutno ne zna razloge poraza, novinari su probali da mu pomognu.

Upitan da li Zvezda sebi sme da dozvoli da bude u podređenom položaju u odnosu na Partizan, reprezentativac Australije se brecnuo.

"Hoćete da kažete da mi nismo igrali fudbal, da smo stajali u šesnaestercu, ne razumem? Dajte mi vi odgovor. Ko je pametniji od mene u fudbalu, vi ste stručnjaci, a ne ja. Recite mi vi", ljut je bio Degenek.

Štoper Crvene zvezde smatra da je njegov tim oštećen poništavanjem gola, kada je Milunović zatresao mrežu, ali je prethodno arbitar svirao faul Žandera nad Stojkovićem.

"Nisam siguran zašto je bio faul kada je Milunović pogodio, ali sigurno je bio, čim je sudija svirao. Ima vremena, bićemo bolji, sigurno", najavio je Degenek.

Narednu prepreku Zvezda ima u gostima, u sredu protiv Voždovca (19.00). U pitanju je zaostala utakmica trećeg kola.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar