Вазура не хаје за Звездин поништен гол!

Само погледајте снимак, чист прекршај! “Апсолутно заслужена победа, вечити ривал нам није шутнуо на гол”, каже први оперативац Партизана.

Фудбал 23.09.2019 | 15:17
Вазура не хаје за Звездин поништен гол!
Лето је протекло са скепсом око Партизановог тима, али на последњи дан годишњег доба сунце никад није јаче сијало у Хумској. Изборен пласман у Лигу Европу, допадљива игра и изнад свега уверљива победа у 161. вечитом дербију значајно је поправила атмосферу на црно-белој страни Топчидерског брда. Генерални директор Милош Вазура има пуно разлога да буде више него задовољан.

“Апсолутно заслужена победа Партизана, јер шта друго могу да кажем после доминације екипе свих 90 минута, у којима нам вечити ривал није шутнуо на гол. Честитам нашим фудбалерима, тренеру Саву Милошевићу и стручном штабу, који су најзаслужнији, као и навијачима који су направили спектакуларан амбијент и помогли екипи да оствари велики успех и врати се у трку за титулу”, рекао је Вазура у изјави за Телеграф.

Не узбуђује се Вазура ни због тврдњи из Љутице Богдана да је судија Срђан Јовановић оштетио Црвену звезду тако што је због поништио гол Немање Милуновића због прекршаја Ричмонда Боаћија над Владимиром Стојковићем.

“Погледајте снимке поменуте ситуације и све ће вам бити јасно. Наш голман Стојковић има предност, у скоку је, али га приликом хватања лопте фаулира један од тамнопутих играча Звезде. Јасно се види да је рука играча на Стојкетовом телу, тако да нема говора о спорној ситуацији, ради се о чистом прекршају”, каже Вазура за  Телеграф.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар