Vazura ne haje za Zvezdin poništen gol!

Samo pogledajte snimak, čist prekršaj! “Apsolutno zaslužena pobeda, večiti rival nam nije šutnuo na gol”, kaže prvi operativac Partizana.

Fudbal 23.09.2019 | 15:17
Vazura ne haje za Zvezdin poništen gol!
Leto je proteklo sa skepsom oko Partizanovog tima, ali na poslednji dan godišnjeg doba sunce nikad nije jače sijalo u Humskoj. Izboren plasman u Ligu Evropu, dopadljiva igra i iznad svega uverljiva pobeda u 161. večitom derbiju značajno je popravila atmosferu na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Generalni direktor Miloš Vazura ima puno razloga da bude više nego zadovoljan.

“Apsolutno zaslužena pobeda Partizana, jer šta drugo mogu da kažem posle dominacije ekipe svih 90 minuta, u kojima nam večiti rival nije šutnuo na gol. Čestitam našim fudbalerima, treneru Savu Miloševiću i stručnom štabu, koji su najzaslužniji, kao i navijačima koji su napravili spektakularan ambijent i pomogli ekipi da ostvari veliki uspeh i vrati se u trku za titulu”, rekao je Vazura u izjavi za Telegraf.

Ne uzbuđuje se Vazura ni zbog tvrdnji iz Ljutice Bogdana da je sudija Srđan Jovanović oštetio Crvenu zvezdu tako što je zbog poništio gol Nemanje Milunovića zbog prekršaja Ričmonda Boaćija nad Vladimirom Stojkovićem.

“Pogledajte snimke pomenute situacije i sve će vam biti jasno. Naš golman Stojković ima prednost, u skoku je, ali ga prilikom hvatanja lopte faulira jedan od tamnoputih igrača Zvezde. Jasno se vidi da je ruka igrača na Stojketovom telu, tako da nema govora o spornoj situaciji, radi se o čistom prekršaju”, kaže Vazura za  Telegraf.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar