Повреда "змаја", упитан за Финце и Грке!

Харис Дуљевић, фудбалски репрезентативац Босне и Херцеговине, повриједио је задњу ложу и према првим, незваничним процјенама с терена би могао изостати до мјесец дана.

Фудбал 14.09.2019 | 14:58
Повреда "змаја", упитан за Финце и Грке!
Како су истакли из француског прволигаша Нима, Дуљевић се с репрезентативних утакмица "змајева" против Лихтенштајна (5:0) и Јерменије (2:4) вратио с повредом те ће пропустити суботње првенствено гостовање код "фењераша" Дижона, пренијела је "Анадолија".

Иако у овом тренутку није извјесно колико ће изостати с терена, претпоставља се да би пауза могла потрајати и до мјесец дана, чиме би Дуљевић могао био упитан и за утакмице националног тима БиХ против Финске 12. октобра у Зеници, као и три дана касније у Атини с Грчком.

Ипак, у тренутно тринаестопласираној екипи Лиге 1 надају се да ће се Дуљевић брзо опоравити, односно да ће пауза бити краћа од очекиване.

Дуљевић је љетос из Динамо Дрездена, члана Друге лиге Њемачке, прешао у Ним за који је до сада одиграо сва четири првенства сусрета. Два пута је почео мечеве, против Бреста (3:0) и Нице (1:2), док је у два наврата у игру улазио с клупе за резервне играче - Монако (2:2) и ПСЖ (0:3).

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар