Растанак Олимпијакоса и Вуковића!

Српски штопер напустио Олимпијакос.

Фудбал 04.09.2019 | 08:00
Растанак Олимпијакоса и Вуковића!
Прелазни рок је готов, али Јагош Вуковић ће променити клуб.

Грчки медији јављају да су Вуковић и Олимпијакос данас договорили раскид уговора и да ће српски штопер бити слободан у избору нове средине. Чека се само званична потврда Олимпијакоса…

Иако су Вуковић и Олимпијакос имали важећу сарадњу до следећег лета, споразумно је одлучено да се растану јер је то најбоља опција за све.

Вуковић је пре две године дошао у Олимпијакос из Коње за 2.000.000, али је одмах пао у немилост тренера и за првих шест месеци одиграо само један меч. Потом је пола године провео на позајмици у Верони, да би се вратио у Пиреј када се променио тренер. Прошле сезоне је одиграо 28 мечева за црвено-беле у свим такмичењима, али овог лета је изгубио место у тиму.

Повредио се на почетку припрема, тренер Мартинс је довео земљака Семеда као највеће појачање, а екипа је бележила добре резултате. Вуковић није био у плану, али није желео ни да седи на трибинама и прима плату. Тако је дговорен растанак и српски штопер је слободан у избору нове средине. Још се не зна где ће наставити каријеру, али претходних дана су се као заинтересовани клубови помињали градски ривал АЕК и кипарски Пафос. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар