ЛЕ: Тошић се враћа на Олд Трафорд!

Борићемо се за друго место! И Здјелар једва чека дуеле са Манчестером.

Фудбал 30.08.2019 | 15:36
ЛЕ: Тошић се враћа на Олд Трафорд!
Играч Партизана који се највише обрадовао што ће играти на Олд Трафорду је Зоран Тошић. Ас црно-белих је пре десет година управо из Хумске 1 отишао у Манчестер јунајтед, био део тог великог клуба, али је после годину дана и неколико одиграних утакмица отишао другим путем, преко Келна до ЦСКА...

После толико времена Тошић ће поново заиграти у Театру снова, у дресу Партизана, у групној фази Лиге Европе.

„Ја сам задовољан групом. Увек је боље када се добије један тако озбиљан противник, који је атрактиван и за нас и за гледаоце. Биће феноменално искуство за све нас да играмо на Олд Трафорду, поготово за мене повратак тамо. Јако сам срећан због тога“, признао је Тошић.

Остала два ривала – Астана и АЗ Алкмар – нису непремостиве препреке до европског пролећа.

„Имамо те две екипе са којима можемо да се носимо и уверен сам да имамо квалитет да се равноправно боримо за друго место. Манчестер је фаворит, а ми остали имамо подједнаке шансе. Мислим да можемо да будемо задовољни жребом“, рекао је Тошић.

Замерки на жреб нема ни Саша Здјелар. Неуморни везиста Партизана имаће прилику да се представи публици на Олд Трафорду.

„Манчестер је екипа коју сви поштују, један је од највећих клубова на света и сигурно је да ће бити много лепо изаћи на терен са таквим играчима и одиграти две утакмице. Биће то свима нама велико уживање. Што се тиче АЗ Алкмара и Астане, то нису екипе тако звучних имена, али сваке године играју Европу и имају велики квалитет, али мислим да можемо да се носимо са њима“, истакао је Саша Здјелар.

Извор: моззартспорт

Фото: ФК Партизан

Коментари / 0

Оставите коментар