LE: Tošić se vraća na Old Traford!

Borićemo se za drugo mesto! I Zdjelar jedva čeka duele sa Mančesterom.

Fudbal 30.08.2019 | 15:36
LE: Tošić se vraća na Old Traford!
Igrač Partizana koji se najviše obradovao što će igrati na Old Trafordu je Zoran Tošić. As crno-belih je pre deset godina upravo iz Humske 1 otišao u Mančester junajted, bio deo tog velikog kluba, ali je posle godinu dana i nekoliko odigranih utakmica otišao drugim putem, preko Kelna do CSKA...

Posle toliko vremena Tošić će ponovo zaigrati u Teatru snova, u dresu Partizana, u grupnoj fazi Lige Evrope.

„Ja sam zadovoljan grupom. Uvek je bolje kada se dobije jedan tako ozbiljan protivnik, koji je atraktivan i za nas i za gledaoce. Biće fenomenalno iskustvo za sve nas da igramo na Old Trafordu, pogotovo za mene povratak tamo. Jako sam srećan zbog toga“, priznao je Tošić.

Ostala dva rivala – Astana i AZ Alkmar – nisu nepremostive prepreke do evropskog proleća.

„Imamo te dve ekipe sa kojima možemo da se nosimo i uveren sam da imamo kvalitet da se ravnopravno borimo za drugo mesto. Mančester je favorit, a mi ostali imamo podjednake šanse. Mislim da možemo da budemo zadovoljni žrebom“, rekao je Tošić.

Zamerki na žreb nema ni Saša Zdjelar. Neumorni vezista Partizana imaće priliku da se predstavi publici na Old Trafordu.

„Mančester je ekipa koju svi poštuju, jedan je od najvećih klubova na sveta i sigurno je da će biti mnogo lepo izaći na teren sa takvim igračima i odigrati dve utakmice. Biće to svima nama veliko uživanje. Što se tiče AZ Alkmara i Astane, to nisu ekipe tako zvučnih imena, ali svake godine igraju Evropu i imaju veliki kvalitet, ali mislim da možemo da se nosimo sa njima“, istakao je Saša Zdjelar.

Izvor: mozzartsport

Foto: FK Partizan

Komentari / 0

Ostavite komentar