Кристијано Роналдо признао: Недостаје ми Лео Меси!

Лепо дружење асова који су обележили фудбалску епоху. Португалац говорио и да ипак не планира ускоро у пензију.

Фудбал 30.08.2019 | 16:14
Кристијано Роналдо признао: Недостаје ми Лео Меси!
Кристијано Роналдо (34) и Лионел Меси (32) седели су у четвртак у "Грималди форуму" у Монте Карлу један до другог и видели како награда за најбољег играча Европе заслужено одлази у руке штопера Ливерпула, Вирџила Ван Дајка (28).

Ипак, када је дошао ред на изјаве, било је јасно ко су највеће звезде у Монаку, уз сво поштовање новом лауреату и наследнику Луке Модрића.

Водитељка програма пришла је Месију и Роналду док су седели у првом реду и закључила да их је лепо видети како дуго разговарају.

"Имамо сјајан однос, још нисмо вечерали заједно, али надам се да ћемо у будућности...", рекао је Роналдо. 

Португалац је био упитан и да ли му недостају Примера, Меси, Шпанија...

"Наравно да ми недостаје играње у Шпанији. Имали смо велике битке (Меси и он) у последњих 15 година. Гурао ме је, гурао сам ја њега... Добро је бити део историје фудбала. Ја сам тамо, а тамо је и он, такође", додао је "ЦР7", који је од прошлог лета лидер Јувентуса.

Роналдо је рекао да фудбал не памти такво ривалство.

"Већ 15 година он и ја делимо позорницу и не знам да ли се то некад десило у фудбалу, Да су два иста момка на истом нивоу све време". 

Упитан да ли ће заједно отићи и у пензију, Кристијано је још једном говорио кроз осмех.

"Он је млађи од мене, али мислим да изгледам добро за своје године. Надам се да ћу бити овде и следеће године, као и за две и три. Људи који ме не воле виђаће ме овде и даље".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар