Марин: У Копенхагену пролазимо за Делије!

Офанзивни "везиста" Црвене звезде разочаран што његов тим није крунисао победом бољу игру од првака Данске, а уз то и незадовољан суђењем.

Фудбал 07.08.2019 | 08:00
Марин: У Копенхагену пролазимо за Делије!
Црвена звезда има за чим да жали после првих 90 минута окршаја са Копенхагеном, у трећем колу квалификација за Лигу шампиона.

Имао је првак Србије иницијативу, прилике, вођство, сасвим солидан резултат за реванш... Све до 83. минута, несмотреног старта Јованчића и пенала за госте, који су изједначили на 1:1 и тиме драстично подигли своје изгледе за коначни успех.

Марко Марин је у изјави за "Арену спорт" непосредно после утакмице пренео сентимент читавог тима, а вероватно и већине оних који су навијали за црвено-беле.

"Тактички одлична утакмица са наше стране. Ушли смо добро у меч, од првог минута имали боље шансе... Не знам да ли су они имали једну праву прилику".

Упитан да ли је на терену стекао утисак да је његова екипа оштећена, указао је на звиждуке Делија, који су у тим тренуцима "испраћали" у тунел судијску тројку.

"Чујете публику, то вам је одговор".

Некадашњи репрезентативац Немачке додао је да је бодрење са трибина било "фантастично, као на свакој европској утакмици".

"За њих идемо у Копенхаген и пролазимо, па ћемо опет играти овде", обећао је први Звездин креативац.

Реванш на "Паркен" стадиону заказан је за наредни уторак од 20 часова. Победник ће у плеј-оф рунди на првака Швајцарске, Јанг Бојс.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар