Marin: U Kopenhagenu prolazimo za Delije!

Ofanzivni "vezista" Crvene zvezde razočaran što njegov tim nije krunisao pobedom bolju igru od prvaka Danske, a uz to i nezadovoljan suđenjem.

Fudbal 07.08.2019 | 08:00
Marin: U Kopenhagenu prolazimo za Delije!
Crvena zvezda ima za čim da žali posle prvih 90 minuta okršaja sa Kopenhagenom, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Imao je prvak Srbije inicijativu, prilike, vođstvo, sasvim solidan rezultat za revanš... Sve do 83. minuta, nesmotrenog starta Jovančića i penala za goste, koji su izjednačili na 1:1 i time drastično podigli svoje izglede za konačni uspeh.

Marko Marin je u izjavi za "Arenu sport" neposredno posle utakmice preneo sentiment čitavog tima, a verovatno i većine onih koji su navijali za crveno-bele.

"Taktički odlična utakmica sa naše strane. Ušli smo dobro u meč, od prvog minuta imali bolje šanse... Ne znam da li su oni imali jednu pravu priliku".

Upitan da li je na terenu stekao utisak da je njegova ekipa oštećena, ukazao je na zvižduke Delija, koji su u tim trenucima "ispraćali" u tunel sudijsku trojku.

"Čujete publiku, to vam je odgovor".

Nekadašnji reprezentativac Nemačke dodao je da je bodrenje sa tribina bilo "fantastično, kao na svakoj evropskoj utakmici".

"Za njih idemo u Kopenhagen i prolazimo, pa ćemo opet igrati ovde", obećao je prvi Zvezdin kreativac.

Revanš na "Parken" stadionu zakazan je za naredni utorak od 20 časova. Pobednik će u plej-of rundi na prvaka Švajcarske, Jang Bojs.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar