Албанци провоцирали српске навијаче и новинаре у Хелсинкију!

Уочи почетка утакмице између Хелсинкија и Црвене звезде дошло је до инцидента на трибинама.  Огрнули заставе Косова и Албаније, псовали српску мајку! Тројица мушкараца огрнута у заставе такозваног Косова и Албаније провоцирала су Делије и репортере из Београда, али их је обезбеђење удаљило.

Фудбал 31.07.2019 | 18:46
Албанци провоцирали српске навијаче и новинаре у Хелсинкију!
Група од неколико албанских навијача, огрнута заставама Албаније и тзв. Косова,покушала је да испровоцира групу српских навијача и новинара из Србије.

Они су прво почели да провоцирају присутне новинаре, потом су прешли и на навијаче који су били ту на трибини, али срећом, брзо су реаговале службе обезбеђења.

Неко од наших новинара је указао редарима и обезбеђењу на то да је та групица дошла да провоцира.

Албанце су удаљили са тог места и пребацили на други део стадиона.

Инциденти ИСПРЕД стадиона, инциденти НА стадиону!

Тројица мушкараца огрнута заставама такозваног Косова и Албаније појавила су се непосредно пре почетка утакмице Хелсинки - Црвена звезда на делу трибина на ком се налазе новинари из Београда и "почели да псују српску мајку" и провоцирају "показивањем албанског орла".

"Потом су сели на део трибине ближи Делијама, скинули заставе са леђа и почели да машу у правцу навијача Звезде. Срећом, на време се појавило обезбеђење, које је их удаљило са тог места".

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар