Albanci provocirali srpske navijače i novinare u Helsinkiju!

Uoči početka utakmice između Helsinkija i Crvene zvezde došlo je do incidenta na tribinama.  Ogrnuli zastave Kosova i Albanije, psovali srpsku majku! Trojica muškaraca ogrnuta u zastave takozvanog Kosova i Albanije provocirala su Delije i reportere iz Beograda, ali ih je obezbeđenje udaljilo.

Fudbal 31.07.2019 | 18:46
Albanci provocirali srpske navijače i novinare u Helsinkiju!
Grupa od nekoliko albanskih navijača, ogrnuta zastavama Albanije i tzv. Kosova,pokušala je da isprovocira grupu srpskih navijača i novinara iz Srbije.

Oni su prvo počeli da provociraju prisutne novinare, potom su prešli i na navijače koji su bili tu na tribini, ali srećom, brzo su reagovale službe obezbeđenja.

Neko od naših novinara je ukazao redarima i obezbeđenju na to da je ta grupica došla da provocira.

Albance su udaljili sa tog mesta i prebacili na drugi deo stadiona.

Incidenti ISPRED stadiona, incidenti NA stadionu!

Trojica muškaraca ogrnuta zastavama takozvanog Kosova i Albanije pojavila su se neposredno pre početka utakmice Helsinki - Crvena zvezda na delu tribina na kom se nalaze novinari iz Beograda i "počeli da psuju srpsku majku" i provociraju "pokazivanjem albanskog orla".

"Potom su seli na deo tribine bliži Delijama, skinuli zastave sa leđa i počeli da mašu u pravcu navijača Zvezde. Srećom, na vreme se pojavilo obezbeđenje, koje je ih udaljilo sa tog mesta".

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar