Сада је дефинитивно пукло - Ваха напушта Нант!

Иако је прије мјесец дана изгледало да је сукоб са управом изглађен, Вахид Халилхоџић дефинитивно напушта Нант.

Фудбал 31.07.2019 | 16:33
Сада је дефинитивно пукло - Ваха напушта Нант!
Већ дуже вријеме траје “рат” Вахида Халилхоџића са управом Нанта ког је преузео у октобру прошле године и са дна попео на 12. позицију табеле француског првенства.

Бх. стручњак још зимус говорио је да му управа ради иза леђа, да доводи играче мимо његовог знања, сукоб је настављен, Халилхоџић је током љета говорио да су му потребна појачања, управа га није слушала и сада је коначно “пукло” на релацији тренер – управа.

Он ће водити Нант још у петак на пријатељском мечу против Ђенове, а након тога одлази из Нанта, објавила је агенција Франс прес.

Извор ове агенције навео је да је оставка Халилхоџића оставила предсједника Валдемара Киту у незгодној позицији, а да би екипу могао да преузме Стефан Зијани, бивши играч клуба који тренутно води У19 селекцију Нанта.

Халилхоџић је сада наводно један од главних кандидата за новог селектора Марока.

Шездесетседмогодишњи стручњак има већ искуства са афричким селекцијама пошто је водио репрезентације Алжира и Обале Слоноваче.

У својој каријери водио је и репрезентацију Јапане, те бројне клубове, међу којима и Динамо Загреб, Трабзон, Лил, Рен и друге.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар