Шаровић има визију за СДС

-  Тренутак за мој долазак на чело странке можда није сјајан, али извјесно је није случајан. Моје основно опредјељење је да се не осврћем уназад већ да само гледам унапријед. Нисам ником ништа дужан, предсједник странке сам од 30. јуна ове године, бреме никакво не носим и имам јасну визију у ком правцу ће ићи Српска демократска странка (СДС), каже Шаровић.

Република Српска 16.07.2019 | 01:29
Шаровић има визију за СДС
- Политичка сцена у Републици Српској је у потпуности поларизована и сведена је на оне који су за и оне који су против постојеће власти. Простор за било кога или било какво дјеловање између не постоји и то сврставање смањује објективно страначки маневарски простор, казао је нови предсједник СДС Мирко Шаровић на питање какав ће његов однос бити спрам сарадње са Савезом независних социјалдемократа (СНСД).

Шарович у интервјуу порталу Вијести каже да су имајући у виду шири интерес, у СДС прихватили међустраначки дијалог и договарање око заједничких интереса и вриједности, а оне постоје, укључујући и са странком СНСД.

"Ту неће наићи на затворена врата и тај ниво односа у овом тренутку је реалан", казао је Шаровић, додајући да у ширем политичком смислу је за очекивати проактивну улогу СДС посебно на јесен када се очекује расплет крижаљке која се зове формирање извршне власти у Босни и Херцеговини.

Откако сте изабрани за предсједника СДС, да ли сте имали контакт и евентуално разговарали са предсједником СНСД и актуелним предсједавајућим Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, Шаровић одговара:

"Нисмо имали комуникацију ових неколико задњих дана. Иначе наша повремена комуникација је коректна и тиче се прије свега наших улога и дужности које тренутно обављамо".

Што се тише формирања Савјета министара БиХ, Шаровић,  каже да је реално да новог сазива Савјета министара неће бити најмање до јесени.

Према његовим ријечима, одговорност и обавеза кључних политичких актера у земљи је да све док се не успостави нова власт омогуће најнужније функционисање сложеног државног апарата, војске, полицијских структура, отплате кредита међународним кредиторима... У такве обавезе спада и привремено буџетско финансирање институција.

"Из мог угла гледања преговори око формирања новог Савјета министара доживјели су бар за сада неуспјех, али одговор или одговори неких од учесника на овај неуспјех је погрешан. Не вјерујем да било ко и помишља да доведе у питање привремено буџетско финансирање институција. Ако се можда жели ово питање промовисати као легитимно, онда треба знати и да легитимност поступања хиљада оних чија егзистенција зависи од ове одлуке неће имати било каквих граница", казао је Шаровић.

Шаровић, који је и министар за спољну трговину и економске односе и замјеник предсједавајућег Савјета министара БиХ, истиче да у Савјету министара код свих колега до сада није било дисонантних тонова када је у питању продужење одлуке о привременом финансирању.

Говорећо о СДС, Шаровић каже да тренутак у коме је дошао на чело странке није сјајан и није случајан.

- Моје основно опредјељење је да се не осврћем уназад већ да само гледам унапријед. Нисам ником ништа дужан, предсједник странке сам од 30. јуна ове године, бреме никакво не носим и имам јасну визију у ком правцу ће ићи Српска демократска странка (СДС), поручио је Шаровић.

БН ТВ

Коментари / 66

Оставите коментар
Name

ре

16.07.2019 01:29

Најбоље Шаровићу да ти уведеш одмах СДС у тајкунску криминалну странку СНСД, без чекања да ти неко куцне из СНСД на твоја широм отворена врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС-РВИ

16.07.2019 06:08

Сарадња било каква са сектом и улазак у коалицију био би нестанак СДС а , а то је циљ они који то заговарају. За СДС на задњим изборима гласали су они који неце сарадњу са гробарима РС е а то је снсд е!!! Због тога Саровицу ппд хитно се ослободи унутар странацки "непријатеља" а ми то знамо ко су ти "људи" ( ако се тако могу назвати)

Name

Ре

16.07.2019 08:26

Човјек је лијепо говорио да треба сарађивати због заједничких интереса и вриједности за РС што свако треба да поздравити. Па зар нам интереси и опстанак РС нису у првом плану?!. Не извлачите причу из контекста.

Name

Ре

16.07.2019 08:26

Знаци Саровиц удара последњи ексер у ковцег СДС. БРАВО

Name

Ре

16.07.2019 08:31

Вјерујем у Шаровићеву памет. Читајте шта је човјек написао и не тумачите по свом, није он неко ко би се спуштао на ниво Додика,

Name

Јово

16.07.2019 08:34

Све папци из СДСа

Name

Касно делање

16.07.2019 08:38

Пун визија а пред пензију

Name

сакиб

16.07.2019 09:12

У правцу пуњења својих џепова чико

Name

Бојан

16.07.2019 09:52

ШАРОВИЋ НАЈБОЉИ. САМО НАПРИЈЕД.

Name

Јоцо

16.07.2019 09:58

Бедниче немаш ти пара за то планинарење,једино ако продаш стан у будви

Name

па да

16.07.2019 11:59

Са парама се не купује циста и јасна политика у интересу друства у цјелини! Па ваљда је то јасно! Циста и јасна политика са новим изборним законом доноси напредак! Без тога, све се своди на исто!

Name

Ваљда јасно

16.07.2019 12:16

Ако прицамо о интересу РС, наравно да то подразумјева интересе друства у цјелини на којима поцива. Јединство са криминалном мафијом не улази ни у какав интерес насег опстанка, ни биолошки, ни економски, ни политицки.... итд! Напротив! На крају, јединствени смо, али не са мафијасима,криминалцима,преварантима, убицама, којима никада није ни стало до РС и нас. Стало им је само толико колико могу да пљацкају, па нека нестане!

Name

петар

16.07.2019 12:21

Лупајте ви шта хоћете, али да нас Шаровић води били би као Шведска. Овако смо највећа биједа у Европи. Слушајте ви свог "поштеног" вођу, сутра нећете ни за хљеба имати.

Name

Слазем Се,

16.07.2019 12:30

где сте били до сада, ста сте радили, само добри функционарју плати сте вукли срам вас било!и ви би сада потопљени брод ресавали: немој да се правите блесави.

Name

Ре

16.07.2019 16:39

Свака цаст Господине саровицу нема ниста од мрзње посто ти прице Милорад свака илибонакав ипак је најјаца партија у сто сам убиједјен да цете својим радим промјенити улоге а нормал но је да само заједно мозете несто радит о ови сто лају И лапрдају немисле добро рс

Name

Ре врс

16.07.2019 16:49

Укино би ја теби примања која си зарадио у пљацки па пјевај И даље

Name

Родјо

16.07.2019 16:51

И на крај прави погодак паметан цовјек без заједниства нема нас само слога сабрина спасава

Name

Расо

16.07.2019 16:52

Ово хе за сваки похвали свака цаст господине саровицу само заједно несто моземо

Name

Ре

16.07.2019 16:56

Зна ста радо ви сте се инстил годинама И ста сте постигли расуло у сдс Саровиц је паметан цовјек И мадам се повратак сдс на цело рс

Name

Гавро

16.07.2019 17:01

Фала то бозе да једном на цело сдс додје прави цовјек

Name

ЗА РЕ БАЊА ЛУКА

17.07.2019 07:50

ВИДИМО СЕ ДОГОДИНЕ НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА КО ЋЕ УДАРИТИ ПОСЛЕДЊИ ЕКСЕР. ВАМА ЈЕ ВЕЋ ОДАВНО УДАРЕН ТАЈ ЕКСЕР АЛИ ЈОШ НЕ ДО КРАЈА. СА ТАКВИМ ВАШИМ ПОНАШАЊЕМ, РАЗНИМ ПРОЗИВКАМА И НАПАДАЊИМА НОРМАЛНОГ И ПОШТЕНОГ НАРОДА, ПРЕМЛАЋИВАЊЕ СТРАНОГ ДРЖАВЉАНИНА, ПРИВОЂЕЊЕ НОРМАЛНИХ И ПОШТЕНИХ ЉУДИ ИЗ ГРУПЕ ПРАВДА ЗА ДАВИДА, ПРИВОЂЕЊЕ РОДИТЕЉА ШТО ЈЕ ЈОШ НАЈТУЖНИЈЕ, ОНОЛИКА ПОЛИЦИЈА У ЦЕНТРУ Б. ЛУКЕ НА СВОЈ НАРОД, ОНОЛИКЕ ЛАЖНЕ ИЗЈАВЕ НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈИ ДА ВИШЕ НЕ НАБРАЈАМ МОГУ ДО СУТРА, УГЛАВНО НЕМАМ НИШТА АМА БАШ НИШТА ФИНО ДА САМ ПРИМЈЕТИО ДА СТЕ УРАДИЛИ. ВАМА ЈЕ ТА ЕКСЕРЧИНА САД СКРОЗ ЗАКУЦАНА ВЕЋ ВИШЕ ОД ГОДИНУ ДАНА, ОД УБИСТВА МОМКА ОД 21. ГОДИНУ А САД ГА КОНАЧНО СКРОЗ ЗАКУЦАВАЈУ ДО КРАЈА ОВО ТРОЈЕ МЛАДИХ ЉУДИ. СВАКА ИМ ЧАСТ, МЛАДИ, ПОШТЕНИ, КУЛТУРНИ И СПОСОБНИ. А ЗНА СЕ ДА НА МЛАДИМА СВИЈЕТ ОСТАЈЕ.

Name

ЗНАЊЕ

16.07.2019 03:02

Мирко, мораш се ослонити на умне, искусне и младе људе. Умни и искусни морају преузети савјетодавну улогу, а млади оперативну. Тајкуни не смију бити фактор одлучивања, они треба да се баве својим бизнисом, али у духу стандарда тржишног пословања и друштвене одговорности према запосленима и обавезама према држави. Један од основних принципа развијених демократија запада је такмичење и конкуренција између политичких странака. Зато било каква конкретна сарадња са СНСД-ом под мотом интереса Републике Српске није оправдана. Република Српска ће највећу корист од политичког дјеловања СДС и ПДП имати ако буду искрени критичари постојећег стања, односно постојеће власти Републике Српске. Свако данас, ко посједује одређен ниво економског и политичког знања види да постојећа власт води Републику Српску у нестајање због одласка младих, наталитета, раста задуживања, статуса пензионера и других социјалних категорија, статуса бораца и радника и конфронтације са развијеним свијетом, На другој страни на рачун огромне, напред наведене сиротиње имамо мали број непримјерно и незаконито богатих. Да насрећа буде већа ови богати су постали дио система власти и многи су данас директори јавних предузећа, министри, предсједници, начелници општина и слично. Ми данас у Републици Српској имамо интересно одлучивање у функцији богатих, а не општег интереса свих грађана и развоја Републике Српске. Зато, вјерујем да ће Шаровић ствари правилно сагледати и водити се напред наведеним чињеницама. Да би то успјешно чинио морају му први сарадници бити Босић, Говедарица и добронамјерни и искусни интелектуалци, а никако Цицко, Милићевић, Мицић и друга интересна свера. Да би се све ово десило СДС мора имати потпуно нову структуру Главног одбора, Предсједништва странке и разних комисија и савјетодавних тијела. Зато , господине Шаровићу само критика постојећег стања у Републици Српској (постојеће власти) и оргиналан концепт друштвено-економског развоја Републике Српске, може СДС и ПДП довети на власт. Било каква подршка постојећој власти, односно СНСД-у значи тихо и постепено уклапање у постојећи систем власти и губитак сопственог идентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тит

16.07.2019 06:06

Браво, никако Бјелица ,Мициц иМилицевиц. Најнеобразованији од њих је Бјелица али има висе купљених диплома него година. Унистио јр Соколац а то.му је као уцјењеном политицару задатак.

Name

Мајка

16.07.2019 06:52

Свака част на коментару.Овакве коментаре волим прочитати.Стручне,паметне и одмјерене.

Name

БРАВО ЗНАЊЕ

16.07.2019 08:37

Виде се да стварно имас ЗНАЊЕ.БРАВО за коментар који сам од одусевљења процитао 2x . Вјеруј ми уз твој коментар сам мозак одморио. Јос једном браво. Ове коментаре браво брате србине,брате устасо,брате балијо поврацами се и цим то видим мијењам другу тему па макар и небитне вијести цитам.

Name

Нострадамус

16.07.2019 09:58

За знање.Вјеруј ми нема од тога ниста јер ми немамо добру базу тј.народ који би тако подрзао.Због тога ако би Сарени избацио Бјелицу Милицевица Мицица то знаци сви одосе у Снсд или неку другу ткз.владајуцу странку мада по мени су сви владајуци.То автомаски знаци да и бирацко тијело иде за овим олосом.Гдје су Тадиц Стевандиц Петровиц Цавиц и други једноставно народ је остао сто се казе на цједилу препустени на милост и немилост јаке мањине или вецине свеједно.

Name

Цињенице

16.07.2019 10:03

Управо тако! Ниста се битно не би променило, у најповољнијем слуцају"исто". Узимајуци све цињенице у обзир реално и објективно сагледавси, извјесније је да це бити далеко горе него сто је и сада! Није теско закљуцити засто све!

Name

ЗДРАВ РАЗУМ

16.07.2019 10:19

Када постану гласнији и одлучнији они који размишљају у складу са овим коментаром тек тада се можемо надати бољитку. КАДА МОРАЛ НЕСТАНЕ А ДОБРИ ЉУДИ НИСТА НЕ УЧИНЕ, ОНДА ЗЛО ПОЧИЊЕ ДА ВЛАДА.

Name

Ре СВИМА

16.07.2019 10:50

Углавном сви коментаришу да нема сарадње са СНСД-ом , у реду кад нема, ето све радите да нема те сарадње, кад дођу избори "ми смо покрадени". Пишете како из странке треба избацити Мићића, Милићевића, Бјелицу ало људи ским то на локалне изборе да идете у Бјељини, Теслићу и Сокоцу, у Добоју смо видјели шта је, сад се напада Обрен Петровић а исти је избачен из странке, где је данас СДС у Добоју, нигдје, нема га више.Вићина Вас је овде писала прешао је у СНСД да сакрије свој криминал, зашто то нисте писали док је био у СДС-у. Неки наводе "младе снаге" гдје су имена тих младих снага, само се пише од данас до сутра и тако у круг.

Name

Тит

16.07.2019 04:46

У визији вјерујем да распустас ОО СДС а Соколац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

16.07.2019 06:13

И Приједор, Милана Тубина је довео М Павић, а он се одметнуо и пришао Додику. Уз њега је и одборник Раденко Стијепић.... Хахахахаха!

Name

Ауторитет

16.07.2019 08:34

Шаровићу капа доље. Ретко разуман и вредан човек. Верујем у његову визију бољег сутра. Дотакли смо дно.

Name

Приједор

16.07.2019 19:35

Није Милана Тубина довео Марко Павиц, то је циста лаз. Марко Павиц такав олос ни не види а камоли да га поставља. Милан Тубин нам је унистио СДС у Приједору. Цовјек је цисти интерездзија и цовјек без образа..

Name

Нострадамус

16.07.2019 05:03

Контакти са Додиком су конкретни знаци велика коалиција Снсд-СДС народе иде у једном правцу Словенија па даље Аустрија Њемацка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

16.07.2019 06:43

Ова биједа и јад ће још да потраје подоста, бар по овоме што мало паметнији људи могу да прочитају измедју реда, али некаће народ у већини ти и тражи, народ је све ово изабрао, баш народ и баш све, кад ће се појавити неко ко ће вредети а народ то подржати и стати иза њега видићемо, стати и багру отерати за један дан, зато треба неко ко је посебно јак има визију и карактер, који ово добро све види и разуме мора да почме да ради у сарадњи са народом да би кренуо у обрачун са власти и више од пола опозиције, и вероватно неким јаким демонстрацијама уклонио ово зло што нам се дешава, само тако може а сви остали покушаји ће завршити као што ови криминалци желе, па тражити нам је човјеке од знања и поштења иза кога народ оће стати.

Name

Ре РР

16.07.2019 08:43

Ма какви ми и демострације. Ставимо писте у уста и свирамо к...у. казу треба бити мирни протести. Ма све док неузмес тољаге у руке и непоцнес русит све сто ти додје по руку нема од тог ниста. Разбијај пали зари то су демострације кад се владајуци сасру у гаце од страха а не сетај се ко манекени јос ти одреде гдје смијес стат стави пистаљку у уста и свирај.

Name

куку нама са нама

16.07.2019 06:13

Ово ти се зове..дај и мени мало Миле...рогатицка је крв у њему,а онај ко је досао у додир са њом,зна колико је интересдзијска...уостало Андрић је процитао те "јунаке",јос у писању "Цуприје"...зато...нема од овог ниста....Млади и паметни су отисли,а ја ево борац прве класе са близу ,6 ,банки гуглам огласе од Словеније па надаље за каквог помоцног радника.....ето да знате па ако вам буде требао борац да браните ово сто зовете дрзава зовите,па да...вам је...м милосницу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДО

16.07.2019 07:17

БРАВО ЗА КОМЕНТАР.ПРИЈАТЕЉУ НИСИ ЈЕДИНИ ТАКВОГ МИСЉЕЊА.

Name

Исток

16.07.2019 08:13

Овде се слазем са тобом . У потпуности.

Name

ре:

16.07.2019 09:09

ШАРОВИЋ КРАЉ. ВЕЛИКА ПОДРШКА

Name

ПОДВАЛА

16.07.2019 10:24

ЈЕДИНИ ПРАВИ ПРОБЛЕМ ЗА СНСД ЈЕ БИО ГОВЕДАРИЦА, ОСТАЛИ СУ ЗА ДОГОВОР МАЊЕ ВИСЕ.

Name

Ре

16.07.2019 12:27

Сцала цаст.

Name

Познавалац прилика

16.07.2019 07:07

Ви и ваше визије. Скоро 30 година визија. Ђаво да вас све носи. Сви сте ви муљатори обични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко Бабић

16.07.2019 07:17

Члан сам СДС-а од његовог оснивања(као и Шаровић).Уз дужно поштовање поменутог,мислим да је будућност странке требало градити кроз младје кадрове.Осим ,тога, моја основна замјерка руководству је;разговараћемо и са СНСД.Не!!!Искључиви повратак на власт СДС-а треба да се своди на то да ће рушити СНСД,Милорада Додика,лопове и криминалаце,које су они посијали као пшенице по пољу.У Српској све треба мјењати из коријена,јер је све затровано.Хиљаду пута смо пробали "нешто"са Ронхилом Нафталиновићем и увијек нама репови ,а њему крушке.Треба бити отворен:циљ је рушење страховладе и тираније једног човијека и пад Лакташке Кореје!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

16.07.2019 08:16

Како да градис СДС са младјим кадровим. Ко нормалан да приступи таквој странци у којој главно коло воде , јос увијек они који су омогуцили СНСД-у и Милораду да уради ово са Српском . Са Српском и са СДС-ом. Овде треба стати. Република са оваквом позицијом и опозицијом не мозе даље. Слутим унитаризацију Босне на силу.

Name

Шоне

16.07.2019 07:18

Пут издаје националног интереса и крадје оног што нису успјели ови на власти. Ако вас Додо некупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

16.07.2019 08:27

Подрска за коментар Милојка Бабића. Само паметне, искусне и поштене људе на важне функције. Гос. Мирко нетреба сви да буду чланови странке, важно је да су патриоти и стручни. По доласку на власт строго казњавати ове корумпиране политичаре који су покрали све. Подржавам Г. Саровица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постен

16.07.2019 08:36

једини излаз да напредује свака странка у БиХ да створимо увјете да нам народ не одлази из БиХ ту смо свој на своме и да се окренемо једни другима и заједно да градимо насу Дрзаву са два индитета да једни другима мислимо добро то је једини спас за све нас остало све је пропаст ко год да додје на власт или у коалицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

16.07.2019 08:52

Сацувај нас Бозе оваквих визионара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.07.2019 09:47

Он је погледао тек када је био у затвору и када је потписивао лојалност Изетбеговићима и БиХ.

Name

ре: Слободан

16.07.2019 09:53

А кажи нам ти Слободане своју визију. Да нас просвијетлиш мало.

Name

Драско

16.07.2019 09:12

У смеце гдје је и до сад била

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

16.07.2019 10:00

Обзиром на Васе и зивотно и политицко искуство увјерен сам да нецете одступити од принципа политицког дјеловања СДС на његовим истинским принципима,на крају нисте ни политицки наивни да себи и странци копате гроб сарадњом са СНСД,вјерујем да то није спорно...Али овај други дио који се односи на ријеци Нисам Ником Ниста Дузан,па и није бас тако,односно не мора то бити дуг али мора бити обавеза....Дузни сте односно обавезни да нама који смо кроз персонификацију Вас као лицности и политике коју заступате ту исту политику одбранили кроз унутарстранацке изборе,нас који смо цијело вријеме били свјесни ретроградног дјеловања појединаца или групација унутар СДС који нису мислили тако,нису се тако ни понасали нити су тако дјеловали...Напротив знацајан дио руководства странке је јако заговарао потпуно другацији приступ у дјеловању и односу према владајуцем резиму,било је то висе него оцито на задње двије сједнице главног одбора...Они који су нас називали ботовима не дијеле Вас полиицки и друствени ангазман,отуд и горе наведена обавеза па и дуг да те исте људе или групације јасно и недвосмислено извијестите да њихова политика није просла,да неце и не мозе проци ни у будуцности,одговор истих це услиједити врло брзо јер они имају обавезу,али не према Вама него према оном цији су интерес јавно промовисали....Дакле нису ствари бас тако једноставне,диференцијацију унутар странке и странацког руководства морацете уцинити прије или кадније,они који нису истински за пут борбе против резима це отпасти сами оног тренутка кад постану свјесни да не могу да воде и управљају процесима изнутра,и ниста тим изгубити нецемо,напротив,у тим истим срединама само це бити охрабрени људи који су маргинализовани и удаљени из странке,цистог образа и без хипотеке да дугују иста резиму....Тако да,није бас да нисте ником ниста дузни предсједнице...појединцима мозда и нисте иако би се и о том дало расправљати,неки људи су поднијели и лицну зртву у овој борби,али цланству СДС и народу РС јесте дузни и те како....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исправни

17.07.2019 07:48

Апсолутно.

Name

Пеперминт

16.07.2019 10:18

И бирацко тело има визију о будуцности...у иностранству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Визија

16.07.2019 10:32

Имамо и вецина нас визију. Мозда се уклапају, а мозда и не!? Ова власт у континуитету је разорили насе зивоте на овом простору, осим неколицини најнеморалнијих којима је створила рај на земљи мафијаски методама. На све могуце нацине унистени смо! На власти су, на најватнијим позицијама, функцијама неморалне лицности (криминалци са купљеним дипломама, неструцни,неспособн и неодговорни према друству). Пљацкаси, "неба и земље", бескрупулозни, задојени преваром, лази, насиљем сваке врсте, никада нам неце донијети никакво добро. Оцекивати да неко нормалан подрзи такво сто је сулудо! Напредак се мозе оцекивати само на потпуно контра овој политици која је на снази! Другације, "НЕ"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За

16.07.2019 12:39

Апсолутно се слажем, одличан коментар.

Name

И ТАКООО

16.07.2019 10:34

Врло брзо ће постати јасно којим путем иде СДС. Ако Шаровиц за најближе сараднике не узме младе поштене људе и не отјера Миће, Цицке, Соње, Бабаље и десетине њима сличних, СДС ће врло брзо нестати. Мислим да Шаровић нема снагу да то уради јер је увјек тактизирао за компромис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

16.07.2019 10:38

Ви имате јасну визију само за себе лицно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеперминт

16.07.2019 12:14

Због њихових визија и Додиковог терора се исели све зиво.

Name

Како да не

16.07.2019 12:23

Овај је Јос увијек у визијама. А до реализације це проци 50 година. Мирко, Зар ниси и ти стварао систем који је сад на снази? Не мозес ти ниста промијенити, Само је рјесење неко скроз нов, ко це вас све склонити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

16.07.2019 12:25

Шта чекате са рјешавањем ситуацију у Добоју? Ето на примјеру Добоја можете показати ту вашу визију а не као ваш претходник који је након срамне Обренове издаје за повјереника ставио обрен овог пајаца који је само тренутно љут на Обрена. Чим му он баци коску ето њега Обрену испред ногу. Покажите да нешто радите и да грађани нису препуштени Обрену и члановима његове “мултиетничке” породице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема

16.07.2019 12:29

више ништа ни од РС ни од БиХ. Све је пропало још 1990. кад је народ подлегао националистичкој хистерији и демагогији којекаквих пропалих писаца, новинара и осуђиваних криминалаца и националиста. Народ БиХ који је дозволио да га такви ликови увуку у крвави братоубилачки рат и који је дозволио да му такви владају и пљачкају га и послије рата, нема никакву будућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знамо ми

16.07.2019 12:34

Ти цес до избора мало да Додиком, мало са опзицијом, док не видис ко је јаци. А, кад вас све ПДП одува, јер це прва БЛ пасти, Сто је и логицно, онда це се пробрати и одредити права оппзиција У СДСу. Вукановиц сигурно, а за СВЕ друге је неизвјесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ник Новак

16.07.2019 17:15

Народ Који је допустио да мy тикуни опљацкану имовину И ставе је у криминалне светске банкер И сад са Тим новцем цонтролису њихову судбину ,дају му мрвице да могу зивити,Тај народ нема будуцност.Ресења су масовна револуција или бјег,цекање на несто треце је цостс утопија.По свим показатељома изабран је БИЈГ,мозда И најпаметније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За касно делање Б. Лука

17.07.2019 07:35

Шта ти је са твојим старцима и старицама, још мало па неће моћи ни ходати. увалили се у скупштину, оду у пензију, исплате им се силне паре па опет у скупштину. Мало превише си смијешан, како вам дотична госпођа купи стан од којих пара па јој као фол одузеше, како ти као фол Тегелтијин зет кешира толике силне паре за фирму. а теби су мислим дали један сендвич да не крепаш од глади да бих само могао писати глупости а да не цркнеш. Свака част министру Шаровићу поштено одрађује сав свој посао, цијењен човјек код нормалног и поштеног народа.

ОДГОВОРИТЕ