Šarović ima viziju za SDS

-  Trenutak za moj dolazak na čelo stranke možda nije sjajan, ali izvjesno je nije slučajan. Moje osnovno opredjeljenje je da se ne osvrćem unazad već da samo gledam unaprijed. Nisam nikom ništa dužan, predsjednik stranke sam od 30. juna ove godine, breme nikakvo ne nosim i imam jasnu viziju u kom pravcu će ići Srpska demokratska stranka (SDS), kaže Šarović.

Republika Srpska 16.07.2019 | 01:29
Šarović ima viziju za SDS
- Politička scena u Republici Srpskoj je u potpunosti polarizovana i svedena je na one koji su za i one koji su protiv postojeće vlasti. Prostor za bilo koga ili bilo kakvo djelovanje između ne postoji i to svrstavanje smanjuje objektivno stranački manevarski prostor, kazao je novi predsjednik SDS Mirko Šarović na pitanje kakav će njegov odnos biti spram saradnje sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

Šarovič u intervjuu portalu Vijesti kaže da su imajući u vidu širi interes, u SDS prihvatili međustranački dijalog i dogovaranje oko zajedničkih interesa i vrijednosti, a one postoje, uključujući i sa strankom SNSD.

"Tu neće naići na zatvorena vrata i taj nivo odnosa u ovom trenutku je realan", kazao je Šarović, dodajući da u širem političkom smislu je za očekivati proaktivnu ulogu SDS posebno na jesen kada se očekuje rasplet križaljke koja se zove formiranje izvršne vlasti u Bosni i Hercegovini.

Otkako ste izabrani za predsjednika SDS, da li ste imali kontakt i eventualno razgovarali sa predsjednikom SNSD i aktuelnim predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, Šarović odgovara:

"Nismo imali komunikaciju ovih nekoliko zadnjih dana. Inače naša povremena komunikacija je korektna i tiče se prije svega naših uloga i dužnosti koje trenutno obavljamo".

Što se tiše formiranja Savjeta ministara BiH, Šarović,  kaže da je realno da novog saziva Savjeta ministara neće biti najmanje do jeseni.

Prema njegovim riječima, odgovornost i obaveza ključnih političkih aktera u zemlji je da sve dok se ne uspostavi nova vlast omoguće najnužnije funkcionisanje složenog državnog aparata, vojske, policijskih struktura, otplate kredita međunarodnim kreditorima... U takve obaveze spada i privremeno budžetsko finansiranje institucija.

"Iz mog ugla gledanja pregovori oko formiranja novog Savjeta ministara doživjeli su bar za sada neuspjeh, ali odgovor ili odgovori nekih od učesnika na ovaj neuspjeh je pogrešan. Ne vjerujem da bilo ko i pomišlja da dovede u pitanje privremeno budžetsko finansiranje institucija. Ako se možda želi ovo pitanje promovisati kao legitimno, onda treba znati i da legitimnost postupanja hiljada onih čija egzistencija zavisi od ove odluke neće imati bilo kakvih granica", kazao je Šarović.

Šarović, koji je i ministar za spoljnu trgovinu i ekonomske odnose i zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH, ističe da u Savjetu ministara kod svih kolega do sada nije bilo disonantnih tonova kada je u pitanju produženje odluke o privremenom finansiranju.

Govorećo o SDS, Šarović kaže da trenutak u kome je došao na čelo stranke nije sjajan i nije slučajan.

- Moje osnovno opredjeljenje je da se ne osvrćem unazad već da samo gledam unaprijed. Nisam nikom ništa dužan, predsjednik stranke sam od 30. juna ove godine, breme nikakvo ne nosim i imam jasnu viziju u kom pravcu će ići Srpska demokratska stranka (SDS), poručio je Šarović.

BN TV

Komentari / 66

Ostavite komentar
Name

re

16.07.2019 01:29

Najbolje Šaroviću da ti uvedeš odmah SDS u tajkunsku kriminalnu stranku SNSD, bez čekanja da ti neko kucne iz SNSD na tvoja širom otvorena vrata.

ODGOVORITE
Name

VRS-RVI

16.07.2019 06:08

Saradnja bilo kakva sa sektom i ulazak u koaliciju bio bi nestanak SDS a , a to je cilj oni koji to zagovaraju. Za SDS na zadnjim izborima glasali su oni koji nece saradnju sa grobarima RS e a to je snsd e!!! Zbog toga Sarovicu ppd hitno se oslobodi unutar stranacki "neprijatelja" a mi to znamo ko su ti "ljudi" ( ako se tako mogu nazvati)

Name

Re

16.07.2019 08:26

Čovjek je lijepo govorio da treba sarađivati zbog zajedničkih interesa i vrijednosti za RS što svako treba da pozdraviti. Pa zar nam interesi i opstanak RS nisu u prvom planu?!. Ne izvlačite priču iz konteksta.

Name

Re

16.07.2019 08:26

Znaci Sarovic udara poslednji ekser u kovceg SDS. BRAVO

Name

Re

16.07.2019 08:31

Vjerujem u Šarovićevu pamet. Čitajte šta je čovjek napisao i ne tumačite po svom, nije on neko ko bi se spuštao na nivo Dodika,

Name

Jovo

16.07.2019 08:34

Sve papci iz SDSa

Name

Kasno delanje

16.07.2019 08:38

Pun vizija a pred penziju

Name

sakib

16.07.2019 09:12

U pravcu punjenja svojih džepova čiko

Name

Bojan

16.07.2019 09:52

ŠAROVIĆ NAJBOLJI. SAMO NAPRIJED.

Name

Joco

16.07.2019 09:58

Bedniče nemaš ti para za to planinarenje,jedino ako prodaš stan u budvi

Name

pa da

16.07.2019 11:59

Sa parama se ne kupuje cista i jasna politika u interesu drustva u cjelini! Pa valjda je to jasno! Cista i jasna politika sa novim izbornim zakonom donosi napredak! Bez toga, sve se svodi na isto!

Name

Valjda jasno

16.07.2019 12:16

Ako pricamo o interesu RS, naravno da to podrazumjeva interese drustva u cjelini na kojima pociva. Jedinstvo sa kriminalnom mafijom ne ulazi ni u kakav interes naseg opstanka, ni biološki, ni ekonomski, ni politicki.... itd! Naprotiv! Na kraju, jedinstveni smo, ali ne sa mafijasima,kriminalcima,prevarantima, ubicama, kojima nikada nije ni stalo do RS i nas. Stalo im je samo toliko koliko mogu da pljackaju, pa neka nestane!

Name

petar

16.07.2019 12:21

Lupajte vi šta hoćete, ali da nas Šarović vodi bili bi kao Švedska. Ovako smo najveća bijeda u Evropi. Slušajte vi svog "poštenog" vođu, sutra nećete ni za hljeba imati.

Name

Slazem Se,

16.07.2019 12:30

gde ste bili do sada, sta ste radili, samo dobri funkcionarju plati ste vukli sram vas bilo!i vi bi sada potopljeni brod resavali: nemoj da se pravite blesavi.

Name

Re

16.07.2019 16:39

Svaka cast Gospodine sarovicu nema nista od mrznje posto ti price Milorad svaka ilibonakav ipak je najjaca partija u sto sam ubijedjen da cete svojim radim promjeniti uloge a normal no je da samo zajedno mozete nesto radit o ovi sto laju I laprdaju nemisle dobro rs

Name

Re vrs

16.07.2019 16:49

Ukino bi ja tebi primanja koja si zaradio u pljacki pa pjevaj I dalje

Name

Rodjo

16.07.2019 16:51

I na kraj pravi pogodak pametan covjek bez zajednistva nema nas samo sloga sabrina spasava

Name

Raso

16.07.2019 16:52

Ovo he za svaki pohvali svaka cast gospodine sarovicu samo zajedno nesto mozemo

Name

Re

16.07.2019 16:56

Zna sta rado vi ste se instil godinama I sta ste postigli rasulo u sds Sarovic je pametan covjek I madam se povratak sds na celo rs

Name

Gavro

16.07.2019 17:01

Fala to boze da jednom na celo sds dodje pravi covjek

Name

ZA RE BANJA LUKA

17.07.2019 07:50

VIDIMO SE DOGODINE NA LOKALNIM IZBORIMA KO ĆE UDARITI POSLEDNJI EKSER. VAMA JE VEĆ ODAVNO UDAREN TAJ EKSER ALI JOŠ NE DO KRAJA. SA TAKVIM VAŠIM PONAŠANJEM, RAZNIM PROZIVKAMA I NAPADANJIMA NORMALNOG I POŠTENOG NARODA, PREMLAĆIVANJE STRANOG DRŽAVLJANINA, PRIVOĐENJE NORMALNIH I POŠTENIH LJUDI IZ GRUPE PRAVDA ZA DAVIDA, PRIVOĐENJE RODITELJA ŠTO JE JOŠ NAJTUŽNIJE, ONOLIKA POLICIJA U CENTRU B. LUKE NA SVOJ NAROD, ONOLIKE LAŽNE IZJAVE NA PRES KONFERENCIJI DA VIŠE NE NABRAJAM MOGU DO SUTRA, UGLAVNO NEMAM NIŠTA AMA BAŠ NIŠTA FINO DA SAM PRIMJETIO DA STE URADILI. VAMA JE TA EKSERČINA SAD SKROZ ZAKUCANA VEĆ VIŠE OD GODINU DANA, OD UBISTVA MOMKA OD 21. GODINU A SAD GA KONAČNO SKROZ ZAKUCAVAJU DO KRAJA OVO TROJE MLADIH LJUDI. SVAKA IM ČAST, MLADI, POŠTENI, KULTURNI I SPOSOBNI. A ZNA SE DA NA MLADIMA SVIJET OSTAJE.

Name

ZNANJE

16.07.2019 03:02

Mirko, moraš se osloniti na umne, iskusne i mlade ljude. Umni i iskusni moraju preuzeti savjetodavnu ulogu, a mladi operativnu. Tajkuni ne smiju biti faktor odlučivanja, oni treba da se bave svojim biznisom, ali u duhu standarda tržišnog poslovanja i društvene odgovornosti prema zaposlenima i obavezama prema državi. Jedan od osnovnih principa razvijenih demokratija zapada je takmičenje i konkurencija između političkih stranaka. Zato bilo kakva konkretna saradnja sa SNSD-om pod motom interesa Republike Srpske nije opravdana. Republika Srpska će najveću korist od političkog djelovanja SDS i PDP imati ako budu iskreni kritičari postojećeg stanja, odnosno postojeće vlasti Republike Srpske. Svako danas, ko posjeduje određen nivo ekonomskog i političkog znanja vidi da postojeća vlast vodi Republiku Srpsku u nestajanje zbog odlaska mladih, nataliteta, rasta zaduživanja, statusa penzionera i drugih socijalnih kategorija, statusa boraca i radnika i konfrontacije sa razvijenim svijetom, Na drugoj strani na račun ogromne, napred navedene sirotinje imamo mali broj neprimjerno i nezakonito bogatih. Da nasreća bude veća ovi bogati su postali dio sistema vlasti i mnogi su danas direktori javnih preduzeća, ministri, predsjednici, načelnici opština i slično. Mi danas u Republici Srpskoj imamo interesno odlučivanje u funkciji bogatih, a ne opšteg interesa svih građana i razvoja Republike Srpske. Zato, vjerujem da će Šarović stvari pravilno sagledati i voditi se napred navedenim činjenicama. Da bi to uspješno činio moraju mu prvi saradnici biti Bosić, Govedarica i dobronamjerni i iskusni intelektualci, a nikako Cicko, Milićević, Micić i druga interesna svera. Da bi se sve ovo desilo SDS mora imati potpuno novu strukturu Glavnog odbora, Predsjedništva stranke i raznih komisija i savjetodavnih tijela. Zato , gospodine Šaroviću samo kritika postojećeg stanja u Republici Srpskoj (postojeće vlasti) i orginalan koncept društveno-ekonomskog razvoja Republike Srpske, može SDS i PDP doveti na vlast. Bilo kakva podrška postojećoj vlasti, odnosno SNSD-u znači tiho i postepeno uklapanje u postojeći sistem vlasti i gubitak sopstvenog identiteta.

ODGOVORITE
Name

Tit

16.07.2019 06:06

Bravo, nikako Bjelica ,Micic iMilicevic. Najneobrazovaniji od njih je Bjelica ali ima vise kupljenih diploma nego godina. Unistio jr Sokolac a to.mu je kao ucjenjenom politicaru zadatak.

Name

Majka

16.07.2019 06:52

Svaka čast na komentaru.Ovakve komentare volim pročitati.Stručne,pametne i odmjerene.

Name

BRAVO ZNANJE

16.07.2019 08:37

Vide se da stvarno imas ZNANJE.BRAVO za komentar koji sam od odusevljenja procitao 2x . Vjeruj mi uz tvoj komentar sam mozak odmorio. Jos jednom bravo. Ove komentare bravo brate srbine,brate ustaso,brate balijo povracami se i cim to vidim mijenjam drugu temu pa makar i nebitne vijesti citam.

Name

Nostradamus

16.07.2019 09:58

Za znanje.Vjeruj mi nema od toga nista jer mi nemamo dobru bazu tj.narod koji bi tako podrzao.Zbog toga ako bi Sareni izbacio Bjelicu Milicevica Micica to znaci svi odose u Snsd ili neku drugu tkz.vladajucu stranku mada po meni su svi vladajuci.To avtomaski znaci da i biracko tijelo ide za ovim olosom.Gdje su Tadic Stevandic Petrovic Cavic i drugi jednostavno narod je ostao sto se kaze na cjedilu prepusteni na milost i nemilost jake manjine ili vecine svejedno.

Name

Cinjenice

16.07.2019 10:03

Upravo tako! Nista se bitno ne bi promenilo, u najpovoljnijem slucaju"isto". Uzimajuci sve cinjenice u obzir realno i objektivno sagledavsi, izvjesnije je da ce biti daleko gore nego sto je i sada! Nije tesko zakljuciti zasto sve!

Name

ZDRAV RAZUM

16.07.2019 10:19

Kada postanu glasniji i odlučniji oni koji razmišljaju u skladu sa ovim komentarom tek tada se možemo nadati boljitku. KADA MORAL NESTANE A DOBRI LJUDI NISTA NE UČINE, ONDA ZLO POČINJE DA VLADA.

Name

Re SVIMA

16.07.2019 10:50

Uglavnom svi komentarišu da nema saradnje sa SNSD-om , u redu kad nema, eto sve radite da nema te saradnje, kad dođu izbori "mi smo pokradeni". Pišete kako iz stranke treba izbaciti Mićića, Milićevića, Bjelicu alo ljudi skim to na lokalne izbore da idete u Bjeljini, Tesliću i Sokocu, u Doboju smo vidjeli šta je, sad se napada Obren Petrović a isti je izbačen iz stranke, gde je danas SDS u Doboju, nigdje, nema ga više.Vićina Vas je ovde pisala prešao je u SNSD da sakrije svoj kriminal, zašto to niste pisali dok je bio u SDS-u. Neki navode "mlade snage" gdje su imena tih mladih snaga, samo se piše od danas do sutra i tako u krug.

Name

Tit

16.07.2019 04:46

U viziji vjerujem da raspustas OO SDS a Sokolac.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

16.07.2019 06:13

I Prijedor, Milana Tubina je doveo M Pavić, a on se odmetnuo i prišao Dodiku. Uz njega je i odbornik Radenko Stijepić.... Hahahahaha!

Name

Autoritet

16.07.2019 08:34

Šaroviću kapa dolje. Retko razuman i vredan čovek. Verujem u njegovu viziju boljeg sutra. Dotakli smo dno.

Name

Prijedor

16.07.2019 19:35

Nije Milana Tubina doveo Marko Pavic, to je cista laz. Marko Pavic takav olos ni ne vidi a kamoli da ga postavlja. Milan Tubin nam je unistio SDS u Prijedoru. Covjek je cisti interezdzija i covjek bez obraza..

Name

Nostradamus

16.07.2019 05:03

Kontakti sa Dodikom su konkretni znaci velika koalicija Snsd-SDS narode ide u jednom pravcu Slovenija pa dalje Austrija Njemacka.

ODGOVORITE
Name

RR

16.07.2019 06:43

Ova bijeda i jad će još da potraje podosta, bar po ovome što malo pametniji ljudi mogu da pročitaju izmedju reda, ali nekaće narod u većini ti i traži, narod je sve ovo izabrao, baš narod i baš sve, kad će se pojaviti neko ko će vredeti a narod to podržati i stati iza njega vidićemo, stati i bagru oterati za jedan dan, zato treba neko ko je posebno jak ima viziju i karakter, koji ovo dobro sve vidi i razume mora da počme da radi u saradnji sa narodom da bi krenuo u obračun sa vlasti i više od pola opozicije, i verovatno nekim jakim demonstracijama uklonio ovo zlo što nam se dešava, samo tako može a svi ostali pokušaji će završiti kao što ovi kriminalci žele, pa tražiti nam je čovjeke od znanja i poštenja iza koga narod oće stati.

Name

Re RR

16.07.2019 08:43

Ma kakvi mi i demostracije. Stavimo piste u usta i sviramo k...u. kazu treba biti mirni protesti. Ma sve dok neuzmes toljage u ruke i nepocnes rusit sve sto ti dodje po ruku nema od tog nista. Razbijaj pali zari to su demostracije kad se vladajuci sasru u gace od straha a ne setaj se ko manekeni jos ti odrede gdje smijes stat stavi pistaljku u usta i sviraj.

Name

kuku nama sa nama

16.07.2019 06:13

Ovo ti se zove..daj i meni malo Mile...rogaticka je krv u njemu,a onaj ko je dosao u dodir sa njom,zna koliko je interesdzijska...uostalo Andrić je procitao te "junake",jos u pisanju "Cuprije"...zato...nema od ovog nista....Mladi i pametni su otisli,a ja evo borac prve klase sa blizu ,6 ,banki guglam oglase od Slovenije pa nadalje za kakvog pomocnog radnika.....eto da znate pa ako vam bude trebao borac da branite ovo sto zovete drzava zovite,pa da...vam je...m milosnicu..

ODGOVORITE
Name

RADO

16.07.2019 07:17

BRAVO ZA KOMENTAR.PRIJATELJU NISI JEDINI TAKVOG MISLJENJA.

Name

Istok

16.07.2019 08:13

Ovde se slazem sa tobom . U potpunosti.

Name

re:

16.07.2019 09:09

ŠAROVIĆ KRALJ. VELIKA PODRŠKA

Name

PODVALA

16.07.2019 10:24

JEDINI PRAVI PROBLEM ZA SNSD JE BIO GOVEDARICA, OSTALI SU ZA DOGOVOR MANJE VISE.

Name

Re

16.07.2019 12:27

Scala cast.

Name

Poznavalac prilika

16.07.2019 07:07

Vi i vaše vizije. Skoro 30 godina vizija. Đavo da vas sve nosi. Svi ste vi muljatori obični.

ODGOVORITE
Name

Milojko Babić

16.07.2019 07:17

Član sam SDS-a od njegovog osnivanja(kao i Šarović).Uz dužno poštovanje pomenutog,mislim da je budućnost stranke trebalo graditi kroz mladje kadrove.Osim ,toga, moja osnovna zamjerka rukovodstvu je;razgovaraćemo i sa SNSD.Ne!!!Isključivi povratak na vlast SDS-a treba da se svodi na to da će rušiti SNSD,Milorada Dodika,lopove i kriminalace,koje su oni posijali kao pšenice po polju.U Srpskoj sve treba mjenjati iz korijena,jer je sve zatrovano.Hiljadu puta smo probali "nešto"sa Ronhilom Naftalinovićem i uvijek nama repovi ,a njemu kruške.Treba biti otvoren:cilj je rušenje strahovlade i tiranije jednog čovijeka i pad Laktaške Koreje!!!

ODGOVORITE
Name

Istok

16.07.2019 08:16

Kako da gradis SDS sa mladjim kadrovim. Ko normalan da pristupi takvoj stranci u kojoj glavno kolo vode , jos uvijek oni koji su omogucili SNSD-u i Miloradu da uradi ovo sa Srpskom . Sa Srpskom i sa SDS-om. Ovde treba stati. Republika sa ovakvom pozicijom i opozicijom ne moze dalje. Slutim unitarizaciju Bosne na silu.

Name

Šone

16.07.2019 07:18

Put izdaje nacionalnog interesa i kradje onog što nisu uspjeli ovi na vlasti. Ako vas Dodo nekupi.

ODGOVORITE
Name

Milan

16.07.2019 08:27

Podrska za komentar Milojka Babića. Samo pametne, iskusne i poštene ljude na važne funkcije. Gos. Mirko netreba svi da budu članovi stranke, važno je da su patrioti i stručni. Po dolasku na vlast strogo kaznjavati ove korumpirane političare koji su pokrali sve. Podržavam G. Sarovica.

ODGOVORITE
Name

Posten

16.07.2019 08:36

jedini izlaz da napreduje svaka stranka u BiH da stvorimo uvjete da nam narod ne odlazi iz BiH tu smo svoj na svome i da se okrenemo jedni drugima i zajedno da gradimo nasu Drzavu sa dva inditeta da jedni drugima mislimo dobro to je jedini spas za sve nas ostalo sve je propast ko god da dodje na vlast ili u koaliciju.

ODGOVORITE
Name

Slobodan

16.07.2019 08:52

Sacuvaj nas Boze ovakvih vizionara.

ODGOVORITE
Name

Re

16.07.2019 09:47

On je pogledao tek kada je bio u zatvoru i kada je potpisivao lojalnost Izetbegovićima i BiH.

Name

re: Slobodan

16.07.2019 09:53

A kaži nam ti Slobodane svoju viziju. Da nas prosvijetliš malo.

Name

Drasko

16.07.2019 09:12

U smece gdje je i do sad bila

ODGOVORITE
Name

Zoran

16.07.2019 10:00

Obzirom na Vase i zivotno i politicko iskustvo uvjeren sam da necete odstupiti od principa politickog djelovanja SDS na njegovim istinskim principima,na kraju niste ni politicki naivni da sebi i stranci kopate grob saradnjom sa SNSD,vjerujem da to nije sporno...Ali ovaj drugi dio koji se odnosi na rijeci Nisam Nikom Nista Duzan,pa i nije bas tako,odnosno ne mora to biti dug ali mora biti obaveza....Duzni ste odnosno obavezni da nama koji smo kroz personifikaciju Vas kao licnosti i politike koju zastupate tu istu politiku odbranili kroz unutarstranacke izbore,nas koji smo cijelo vrijeme bili svjesni retrogradnog djelovanja pojedinaca ili grupacija unutar SDS koji nisu mislili tako,nisu se tako ni ponasali niti su tako djelovali...Naprotiv znacajan dio rukovodstva stranke je jako zagovarao potpuno drugaciji pristup u djelovanju i odnosu prema vladajucem rezimu,bilo je to vise nego ocito na zadnje dvije sjednice glavnog odbora...Oni koji su nas nazivali botovima ne dijele Vas poliicki i drustveni angazman,otud i gore navedena obaveza pa i dug da te iste ljude ili grupacije jasno i nedvosmisleno izvijestite da njihova politika nije prosla,da nece i ne moze proci ni u buducnosti,odgovor istih ce uslijediti vrlo brzo jer oni imaju obavezu,ali ne prema Vama nego prema onom ciji su interes javno promovisali....Dakle nisu stvari bas tako jednostavne,diferencijaciju unutar stranke i stranackog rukovodstva moracete uciniti prije ili kadnije,oni koji nisu istinski za put borbe protiv rezima ce otpasti sami onog trenutka kad postanu svjesni da ne mogu da vode i upravljaju procesima iznutra,i nista tim izgubiti necemo,naprotiv,u tim istim sredinama samo ce biti ohrabreni ljudi koji su marginalizovani i udaljeni iz stranke,cistog obraza i bez hipoteke da duguju ista rezimu....Tako da,nije bas da niste nikom nista duzni predsjednice...pojedincima mozda i niste iako bi se i o tom dalo raspravljati,neki ljudi su podnijeli i licnu zrtvu u ovoj borbi,ali clanstvu SDS i narodu RS jeste duzni i te kako....

ODGOVORITE
Name

Ispravni

17.07.2019 07:48

Apsolutno.

Name

Pepermint

16.07.2019 10:18

I biracko telo ima viziju o buducnosti...u inostranstvu.

ODGOVORITE
Name

Vizija

16.07.2019 10:32

Imamo i vecina nas viziju. Mozda se uklapaju, a mozda i ne!? Ova vlast u kontinuitetu je razorili nase zivote na ovom prostoru, osim nekolicini najnemoralnijih kojima je stvorila raj na zemlji mafijaski metodama. Na sve moguce nacine unisteni smo! Na vlasti su, na najvatnijim pozicijama, funkcijama nemoralne licnosti (kriminalci sa kupljenim diplomama, nestrucni,nesposobn i neodgovorni prema drustvu). Pljackasi, "neba i zemlje", beskrupulozni, zadojeni prevarom, lazi, nasiljem svake vrste, nikada nam nece donijeti nikakvo dobro. Ocekivati da neko normalan podrzi takvo sto je suludo! Napredak se moze ocekivati samo na potpuno kontra ovoj politici koja je na snazi! Drugacije, "NE"!

ODGOVORITE
Name

Za

16.07.2019 12:39

Apsolutno se slažem, odličan komentar.

Name

I TAKOOO

16.07.2019 10:34

Vrlo brzo će postati jasno kojim putem ide SDS. Ako Šarovic za najbliže saradnike ne uzme mlade poštene ljude i ne otjera Miće, Cicke, Sonje, Babalje i desetine njima sličnih, SDS će vrlo brzo nestati. Mislim da Šarović nema snagu da to uradi jer je uvjek taktizirao za kompromis.

ODGOVORITE
Name

Milan

16.07.2019 10:38

Vi imate jasnu viziju samo za sebe licno.

ODGOVORITE
Name

Pepermint

16.07.2019 12:14

Zbog njihovih vizija i Dodikovog terora se iseli sve zivo.

Name

Kako da ne

16.07.2019 12:23

Ovaj je Jos uvijek u vizijama. A do realizacije ce proci 50 godina. Mirko, Zar nisi i ti stvarao sistem koji je sad na snazi? Ne mozes ti nista promijeniti, Samo je rjesenje neko skroz nov, ko ce vas sve skloniti.

ODGOVORITE
Name

Милош

16.07.2019 12:25

Шта чекате са рјешавањем ситуацију у Добоју? Ето на примјеру Добоја можете показати ту вашу визију а не као ваш претходник који је након срамне Обренове издаје за повјереника ставио обрен овог пајаца који је само тренутно љут на Обрена. Чим му он баци коску ето њега Обрену испред ногу. Покажите да нешто радите и да грађани нису препуштени Обрену и члановима његове “мултиетничке” породице

ODGOVORITE
Name

Nema

16.07.2019 12:29

više ništa ni od RS ni od BiH. Sve je propalo još 1990. kad je narod podlegao nacionalističkoj histeriji i demagogiji kojekakvih propalih pisaca, novinara i osuđivanih kriminalaca i nacionalista. Narod BiH koji je dozvolio da ga takvi likovi uvuku u krvavi bratoubilački rat i koji je dozvolio da mu takvi vladaju i pljačkaju ga i poslije rata, nema nikakvu budućnost.

ODGOVORITE
Name

Znamo mi

16.07.2019 12:34

Ti ces do izbora malo da Dodikom, malo sa opzicijom, dok ne vidis ko je jaci. A, kad vas sve PDP oduva, jer ce prva BL pasti, Sto je i logicno, onda ce se probrati i odrediti prava oppzicija U SDSu. Vukanovic sigurno, a za SVE druge je neizvjesno.

ODGOVORITE
Name

Nik Novak

16.07.2019 17:15

Narod Koji je dopustio da my tikuni opljackanu imovinu I stave je u kriminalne svetske banker I sad sa Tim novcem controlisu njihovu sudbinu ,daju mu mrvice da mogu ziviti,Taj narod nema buducnost.Resenja su masovna revolucija ili bjeg,cekanje na nesto trece je costs utopija.Po svim pokazateljoma izabran je BIJG,mozda I najpametnije.

ODGOVORITE
Name

Za kasno delanje B. Luka

17.07.2019 07:35

Šta ti je sa tvojim starcima i staricama, još malo pa neće moći ni hodati. uvalili se u skupštinu, odu u penziju, isplate im se silne pare pa opet u skupštinu. Malo previše si smiješan, kako vam dotična gospođa kupi stan od kojih para pa joj kao fol oduzeše, kako ti kao fol Tegeltijin zet kešira tolike silne pare za firmu. a tebi su mislim dali jedan sendvič da ne krepaš od gladi da bih samo mogao pisati gluposti a da ne crkneš. Svaka čast ministru Šaroviću pošteno odrađuje sav svoj posao, cijenjen čovjek kod normalnog i poštenog naroda.

ODGOVORITE