Михајловић остаје тренер Болоње: Он мора тако!

И током лијечења од леукемије, српски стручњак биће шеф екипе. "Некад неће бити ту, али он може и МОРА да настави да ради", каже клупски доктор.

Фудбал 14.07.2019 | 11:10
Михајловић остаје тренер Болоње: Он мора тако!
Синиша Михајловић (50) почеће у уторак "агресивну" терапију лијечења од леукемије, која му је дијагностикована на почетку припрема за нову сезону.

Српски стручњак је осјетио слабост, која ипак није била посљедица грознице, већ болести која је откривена у раној фази, јер су сви резултати прије четири мјесеца били у реду.

Због тога, клупски љекар тврди да је Михина почетна позиција добра и да даје разлог за вјеру у потпуну побједу.

Три дана прије одласка у болницу, испред Болоње се огласио и директор Валтер Сабатини, поруком да српски стручњак дефинитивно ОСТАЈЕ шеф стручног штаба.

"Биће уз нас и бићемо уз њега, шта год да се догоди, иако могу да вам кажем да се ништа неће догодити, јер је овај човјек толико јак... Рећ ћу јасно, Синиша ће бити тренер Болоње и ништа неће бити промијењено", изјавио је он.

Клупски љекар је рекао да Михајловић и из "здравствених разлога" мора да настави да ради.

"Сада, када имамо начин да обезбиједимо потпуно изљечење, можемо да причамо о тренеру који може да ради, да води тренинге и који може да утиче на све што се догађа на терену и у свлачионици. Биће периода када он неће бити уз екипу, јер ће у болници бити на терапији, али терапије су посљедњих година потпуно промијењене и апсолутно ефикасне. Леукемија је сада болест са којом се може борити и која може бити побеђена. Чак и у кратком временском року", изјавио је он.

"Синиша може да настави да ради и заиста то мора да чини, јер он не може да живи без критиковања играча и објашњавања када погрешно стоје или гдје гријеше", додао је љекар, који деценију познаје Миху.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар