Mihajlović ostaje trener Bolonje: On mora tako!

I tokom liječenja od leukemije, srpski stručnjak biće šef ekipe. "Nekad neće biti tu, ali on može i MORA da nastavi da radi", kaže klupski doktor.

Fudbal 14.07.2019 | 11:10
Mihajlović ostaje trener Bolonje: On mora tako!
Siniša Mihajlović (50) počeće u utorak "agresivnu" terapiju liječenja od leukemije, koja mu je dijagnostikovana na početku priprema za novu sezonu.

Srpski stručnjak je osjetio slabost, koja ipak nije bila posljedica groznice, već bolesti koja je otkrivena u ranoj fazi, jer su svi rezultati prije četiri mjeseca bili u redu.

Zbog toga, klupski ljekar tvrdi da je Mihina početna pozicija dobra i da daje razlog za vjeru u potpunu pobjedu.

Tri dana prije odlaska u bolnicu, ispred Bolonje se oglasio i direktor Valter Sabatini, porukom da srpski stručnjak definitivno OSTAJE šef stručnog štaba.

"Biće uz nas i bićemo uz njega, šta god da se dogodi, iako mogu da vam kažem da se ništa neće dogoditi, jer je ovaj čovjek toliko jak... Reć ću jasno, Siniša će biti trener Bolonje i ništa neće biti promijenjeno", izjavio je on.

Klupski ljekar je rekao da Mihajlović i iz "zdravstvenih razloga" mora da nastavi da radi.

"Sada, kada imamo način da obezbijedimo potpuno izlječenje, možemo da pričamo o treneru koji može da radi, da vodi treninge i koji može da utiče na sve što se događa na terenu i u svlačionici. Biće perioda kada on neće biti uz ekipu, jer će u bolnici biti na terapiji, ali terapije su posljednjih godina potpuno promijenjene i apsolutno efikasne. Leukemija je sada bolest sa kojom se može boriti i koja može biti pobeđena. Čak i u kratkom vremenskom roku", izjavio je on.

"Siniša može da nastavi da radi i zaista to mora da čini, jer on ne može da živi bez kritikovanja igrača i objašnjavanja kada pogrešno stoje ili gdje griješe", dodao je ljekar, koji deceniju poznaje Mihu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar