ЛЕ (жријеб): Ово су могући ривали тимова из БиХ...

Представници Босне и Херцеговине у квалификацијама за Лигу Европе, Зрињски, Широки Бријег и Радник сазнали су у понедјељак потенцијалне противнике.

Фудбал 18.06.2019 | 10:17
ЛЕ (жријеб): Ово су могући ривали тимова из БиХ...
Након што је Европска фудбалска унија (УЕФА) пред жријеб Лиге шампиона скратила списак потенцијалних ривала Сарајева, исто је учинила и за бијељински Радник, мостарски Вележ и Широки Бријег, који ће се такмичити у претколима Лиге Европе.

Зрињски је носилац у петој групи и може се састати са малтешким Хибернијансом, словачким Ружомбереком, Академијом Пандев из Сјеверне Македоније, молдавским Сперантеом и црногорском Зетом.

Радник из Бијељине није носилац у шестој групи и на старту квалификација ће играти Спартаком из Трнаве, литванским Жалгирисом, Фолу Ешом из Луксембурга, јерменским Алашкертом или словеначком Олимпијом из Љубљане.

Екипа са "Пецаре" је као потенцијалне ривале извукла кипарски Аполон, Каират из Казахстана, летонски Вентспилс, Краковију из Пољске и грузијски Динамо Тбилиси.

Жријеб првог преткола Лиге Европе одржава се у уторак у Ниону, а први мечеви на распореду су 11. јула.

Као за квалификације за Лигу шампиона, УЕФА је сузила круг и потонцијалних ривала српским представницима у Лиги Европе. Раднички из Ниша и Чукарички започињу ове сезоне такмичење на међунардној сцени од првог кола у којем су носиоци, а сутра ће сазнати имена ривала.

Потенцијални противницима Нишлијама су Флора (Естонија), Торпедо Кутаиси (Грузија), Титоград (Црна Гора), Гзира (Малта), као и победник окршаја прелиминарне фазе између Санта Хулије (Андора) и Еуропе (Гибралтар).

Што се тиче Брђана, потенцијални ривали су им Милсами (Молдавија), Мура (Словенија), Дебрецен (Мађарска), Банантс (Јерменија) и Фола Еш (Луксембург).

Трећи представник Србије у Лиги Европе Партизан у квалификације улази од другог кола.



Извор: мондо.ба/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар