Берон о корацима: Нисам их бројао!

Американац добио пехар за најбољег стрелца финалне серије.  МВП Берон продужио уговор са Звездом! Амерички кошаркаш Били Берон потписао је нови уговор са Црвеном звездом, објавио је нови-стари шампион Србије.

Кошарка 18.06.2019 | 09:58
Берон о корацима: Нисам их бројао!
Јунак четвртог меча финалне серије плеј-офа КОшаркашке лиге Србије био је Били Берон. У последњем нападу је погодио уз звук сирене и донео нови трофеј црвено-белима, 20. у историји клуба, а пети узастопни. Амерички кошаркаш био је најбољи не само на овој утакмици, вукао је Црвену звезду и раније током серије.

Одмах после меча, изјавио је да је веома уморан и да је једва дочекао да се све заврши.

„Уморан сам, стварно сам уморан. Била је то дуга сезона и стварно је лудо како се завршила ова утакмица. Последња два месеца су била невероватна, имали смо толико неизвесних утакмица и доста смо их добили. То доста говори о овом тиму, то треба да се памти. Тешко је све те утакмице извући... Свака утакмица са Партизаном ове сезоне била је тешка на свој начин. На крају смо ми постали шампиони и можемо да уживамо у одмору. Много је лакше, сада могу да одем кући и да се максимално опустим“, рекао је Берон.

Каже да до последњег тренутка није знао како да заврши последњи напад.

„Много ми је ствари пролазило кроз главу... Нисам знао како да завршим, хтео сам да идем на тројку, али сам ипак одлучио да кренем ка кошу, било је доста преузимања. Желео сам да извучем тај напад, отворило се, имао сам добру позицију и само сам наслонио лопту на таблу“, додао је Били.

Онда је дошло и питање везано за кораке, који су били видљиви на ТВ снимку.

„Нисам бројао кораке. Не знам“, изјавио је амерички кошаркаш.

На крају је објаснио због чега је „побегао“ са терена.

„Побегао сам, јер сам само хтео да се радујем са својим саиграчима, нисам желео да дође до некаквих проблема“, закључио је Били Берон.



Берон је ове сезоне био један од најбољих играча Звезде, која ће наредне играти Евролигу.

Били Берон је био најкориснији играч и човек одлуке у победи над Партизаном, којом је Црвена звезда освојила пету везану титулу шампиона Србије.

Американац је између осталог проглашен и за МВП серије, чиме је на најбољи могући начин крунисао фантастичну сезону.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар