ЕП до 21 - Горан Ђоровић: Надиграни смо!

“Да смо искористили шансу код 0:1. . . “, жали селектор Србије. . .

Фудбал 18.06.2019 | 08:42
ЕП до 21 - Горан Ђоровић: Надиграни смо!
Нема много оправдања, само спортски честитке ривалу за бољу игру у првом мечу на Европском првенству у Италији и Сан Марину.

Горан Ђоровић само жали што онај шут Луке Јовића који је у 50. минуту уздрмао пречку није ишао који центиметар ниже.

„Озбиљно смо схватили противника и знали смо како ће Аустрија да игра, али морамо да признамо – надиграни смо у већем делом утакмице. Имали смо на 0:1 на ту шансу коју смо могли да претворимо у гол који би сигурно променио ситуацију, али... Можемо само спортски да честитамо Аустрији. Били су бољи“, рекао је Ђоровић на конференцији за новинаре после меча.

Не жели о детаљу из 75. минуту када су судије искључиле Вукашина Јовановића, а Аустријанци из тог прекида дали гол. Не жели много ни о ужасној игри у дефанзиви.

„Имали смо евидентан проблем, али дешавају се такве утакмице. На физичком нивоу нисмо спарирали Аустријанцима онако како смо се договорили, а све друго је за интерну анализу. Кад то урадимо, кад се играче одморе, да пробамо да се спремимо за другу утакмицу. Свесни смо да је сада на битзи или не бити, али екипа је показала да може много боље од овога што је вечерас приказала. Не кривих их ни сада, дали су све од себе, али једноставно се и овакве утакмице догоде“, додао је селектор Орлића.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар