EP do 21 - Goran Đorović: Nadigrani smo!

“Da smo iskoristili šansu kod 0:1. . . “, žali selektor Srbije. . .

Fudbal 18.06.2019 | 08:42
EP do 21 - Goran Đorović: Nadigrani smo!
Nema mnogo opravdanja, samo sportski čestitke rivalu za bolju igru u prvom meču na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Goran Đorović samo žali što onaj šut Luke Jovića koji je u 50. minutu uzdrmao prečku nije išao koji centimetar niže.

„Ozbiljno smo shvatili protivnika i znali smo kako će Austrija da igra, ali moramo da priznamo – nadigrani smo u većem delom utakmice. Imali smo na 0:1 na tu šansu koju smo mogli da pretvorimo u gol koji bi sigurno promenio situaciju, ali... Možemo samo sportski da čestitamo Austriji. Bili su bolji“, rekao je Đorović na konferenciji za novinare posle meča.

Ne želi o detalju iz 75. minutu kada su sudije isključile Vukašina Jovanovića, a Austrijanci iz tog prekida dali gol. Ne želi mnogo ni o užasnoj igri u defanzivi.

„Imali smo evidentan problem, ali dešavaju se takve utakmice. Na fizičkom nivou nismo sparirali Austrijancima onako kako smo se dogovorili, a sve drugo je za internu analizu. Kad to uradimo, kad se igrače odmore, da probamo da se spremimo za drugu utakmicu. Svesni smo da je sada na bitzi ili ne biti, ali ekipa je pokazala da može mnogo bolje od ovoga što je večeras prikazala. Ne krivih ih ni sada, dali su sve od sebe, ali jednostavno se i ovakve utakmice dogode“, dodao je selektor Orlića.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar