Бенфика се правда навијачима...

Нисмо продали Феликса, нити менаџеру иде 40. 000. 000 евра! Експресна реакција из Лисабона.

Фудбал 17.06.2019 | 23:45
Бенфика се правда навијачима...
Узбуркали су се духови у Лисабону. Вест да је Жоао Феликс пред вратима Атлетико Мадрида и да ће Шпанци платити откупну клаузулу како би уграбили једног од највећих талената европског фудбала снажно је одјекнула у Португалији, али и целом свету. А највише засметала челницима Бенфике који су, само неколико сати после информација А Боле и Марке, пожурили да све – демантују.

Сад, колико су у праву и шта се крије иза званичног саопштења Орлова тешко је оценити, мада делује да се руководиоци Бенфике нису баш најбоље снашли у покушају да увере јавност да је тачно оно што они кажу. А кажу да Феликс није продат.

„У погледу информација објављених последњих сати, Бенфика јасно ставља до знања да су у питању лажне вести поводом било каквих преговора о могућем трнасферу Жоао Феликса. Услови за преговоре су јавни и свима познати, а тичу се излазне клаузуле у вредности од 120.000.000 евра“, поручују челници Бенфике.

Оно што је посебно погодило руководиоце португалског великана је сазнање медија да ће агент фудбалера, Жорж Мендеш добити 40.000.000 евра, јер му на основу ранијег договора са клубом припада 30 одсто комисије за реализацију трансфера. У конкретном случају – 40.000.000 евра. То навијачи неће тако лако „прогутати“. Ако се испостави да је истина.

„Нетачне су вести А Боле да агент добија 30 одсто комисије. Понављамо, тотално су апсурдне информације у питању, којима се нарушавају репутација и углед Бенфике“, стоји у званичном саопштењу клуба.

Мада, подсетимо да је пре само месец дана тврдио, примера ради, спортски директор Ајнтрахта, ФредиБобић, како Лука Јовић није продат Реал Мадрид, па се испоставило да није у праву. Сами бирате коме ћете да верујете.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар