Још мало о Јовићу...

Бољи је од Суареза, уклопио би се са Бенземом! „Фокусиран је на обевезе, може да успе“. . .  Лука Јовић још чека: Немци траже више од Реала! Застој у преговорима немачког и шпанског клуба.

Фудбал 23.05.2019 | 11:32
Још мало о Јовићу...
Све је наговештавало да је трансфер готов, и да се чека само озваничење и тренутак када ће Лука Јовићна Бернабеу подићи бели дрес Реал Мадрида. Претходних дана појавиле су се и другачије информације из Шпаније, али утицајни Ас, који је први објавио вест о преласку снажног српског нападача у Мадрид, и даље верује да ће наредне сезоне Јовић бити део највећег светског клуба.

Везиста Шалкеа, и момак који је делио свлачионицу са бившим чланом Црвене звезде, Оскар Маскарел верује да ће Лука Јовић експолидрати на Бернабеу, и да јавност у Шпанији не би смела да има дилему. Односно да је Лука Јовић калибар за Реал.

„Био сам једне сезоне саиграч са Јовићем. Он тада није био стартер, али сте јасно могли да уочите да има велики квалитет. Сваки пут када је добијао минутажу, била она и мини,мална, постизао је голове. Видело се да ће бити одличан играч“, рекао је некадашњи члан Реала.

Момак са Тенерифа је сипао похвале на рачун српског нападача.

„Рекао бих да има сличан начин игре као Луис Суарез, али са много више квалитета. Другачији је тип нападача од Бенземе. Може да повеже игру, да задржи лопту. Добро игра главом, користи обе ноге. Јако је снажан и његов свалки додир са лоптом у шеснестерцу ривала је опасан“.

Маскарел верује да би се Јовић сјајно уклопио у свлачионицу Реала.

„Он је тих и повучен момак. Верло је тих када се не прича о фудбалу. Видео сам да је ментално врло фокусиран, и то је врло важно када стигнете у Реал Мадрид. Ако је у Ајнтрахту дао овако велики број голова, онда је способан да успе у Реал Мадриду“, јасан је Маскарел.

Иако је било најављено да ће Лука Јовић после утакмице против Бајерна потписати уговор са Реал Мадридом, то се још није догодило.

Медији у Немачкој и Шпанији пишу о застоју у преговорима, који је очигледно успорио селидбу перспективног српског центарфора у "краљевски клуб".

Шпанска радио станица "Кадена Сер" објавила је да је из Ајнтрахта "процурела" вест о одбијеној понуди од 85 милиона евра. Очекивано, многи у томе препознају да франкфуртски клуб врши притисак на Мадриђане и да тако само покушава да "извуче" што више новца за свог најбољег играча.

У овом тренутку, ситуација око Луке Јовића је енигма, јер је непознато да ли понуда другог клуба постоји или не.

Играчев агент, Фали Рамадани, наводно је свестан чињенице да његов клијент жели у Реал и у том правцу "притиска" Ајнтрахт, док медији у Шпанији и Италији пишу да "краљевски клуб" разматра и "План Б", према којем би као алтернативу српском центарфору могао да доведе Кшиштофа Пјонтека, нападача Милана, или Андреу Белотија, голгетера Торина...

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар