Još malo o Joviću...

Bolji je od Suareza, uklopio bi se sa Benzemom! „Fokusiran je na obeveze, može da uspe“. . .  Luka Jović još čeka: Nemci traže više od Reala! Zastoj u pregovorima nemačkog i španskog kluba.

Fudbal 23.05.2019 | 11:32
Još malo o Joviću...
Sve je nagoveštavalo da je transfer gotov, i da se čeka samo ozvaničenje i trenutak kada će Luka Jovićna Bernabeu podići beli dres Real Madrida. Prethodnih dana pojavile su se i drugačije informacije iz Španije, ali uticajni As, koji je prvi objavio vest o prelasku snažnog srpskog napadača u Madrid, i dalje veruje da će naredne sezone Jović biti deo najvećeg svetskog kluba.

Vezista Šalkea, i momak koji je delio svlačionicu sa bivšim članom Crvene zvezde, Oskar Maskarel veruje da će Luka Jović ekspolidrati na Bernabeu, i da javnost u Španiji ne bi smela da ima dilemu. Odnosno da je Luka Jović kalibar za Real.

„Bio sam jedne sezone saigrač sa Jovićem. On tada nije bio starter, ali ste jasno mogli da uočite da ima veliki kvalitet. Svaki put kada je dobijao minutažu, bila ona i mini,malna, postizao je golove. Videlo se da će biti odličan igrač“, rekao je nekadašnji član Reala.

Momak sa Tenerifa je sipao pohvale na račun srpskog napadača.

„Rekao bih da ima sličan način igre kao Luis Suarez, ali sa mnogo više kvaliteta. Drugačiji je tip napadača od Benzeme. Može da poveže igru, da zadrži loptu. Dobro igra glavom, koristi obe noge. Jako je snažan i njegov svalki dodir sa loptom u šesnestercu rivala je opasan“.

Maskarel veruje da bi se Jović sjajno uklopio u svlačionicu Reala.

„On je tih i povučen momak. Verlo je tih kada se ne priča o fudbalu. Video sam da je mentalno vrlo fokusiran, i to je vrlo važno kada stignete u Real Madrid. Ako je u Ajntrahtu dao ovako veliki broj golova, onda je sposoban da uspe u Real Madridu“, jasan je Maskarel.

Iako je bilo najavljeno da će Luka Jović posle utakmice protiv Bajerna potpisati ugovor sa Real Madridom, to se još nije dogodilo.

Mediji u Nemačkoj i Španiji pišu o zastoju u pregovorima, koji je očigledno usporio selidbu perspektivnog srpskog centarfora u "kraljevski klub".

Španska radio stanica "Kadena Ser" objavila je da je iz Ajntrahta "procurela" vest o odbijenoj ponudi od 85 miliona evra. Očekivano, mnogi u tome prepoznaju da frankfurtski klub vrši pritisak na Madriđane i da tako samo pokušava da "izvuče" što više novca za svog najboljeg igrača.

U ovom trenutku, situacija oko Luke Jovića je enigma, jer je nepoznato da li ponuda drugog kluba postoji ili ne.

Igračev agent, Fali Ramadani, navodno je svestan činjenice da njegov klijent želi u Real i u tom pravcu "pritiska" Ajntraht, dok mediji u Španiji i Italiji pišu da "kraljevski klub" razmatra i "Plan B", prema kojem bi kao alternativu srpskom centarforu mogao da dovede Kšištofa Pjonteka, napadača Milana, ili Andreu Belotija, golgetera Torina...

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar