РУС: Нису помогли ни пенал, ни црвени картон!

Локомотиви виси Лига шампиона! Тим из Москве ремизирао на гостовању Уралу – 2:2.

Фудбал 19.05.2019 | 13:06
РУС: Нису помогли ни пенал, ни црвени картон!
Локомотива је направила кикс када није смела. Клуб из Москве ремизирао је на гостовању Уралу (2:2) и дао вештачко дисање Красодару у борби за место које води директно у Лигу шампиона. Тим са југа Русије имаће данас прилику да стигне Локомотиву на другом месту, али ће тим Јурија Сјомина имати зицре наредне недеље против Уфе

Урал је показао да може да се носи са Локомотивом, и стекао велико самопоуздање уочи финала купа који исти ривали играју за три дана.

Домаћин је одиграо нападачки одличну утакмицу. Није клонуо духом ни када је Миранчук погодио мрежу Годзјура. Узвратио је само 17 минута касније. Сјајно је Румун Бигфалвија измешао одбрану Локомотиве, и потом одиграо сјајан пас ка Пањукову.

Лако је испала одбране Локомотиве у 46. минуту, када је главом уз помоћ Гиљермеа, Кабир донео предност домаћину. Сигурно ће бљувати ватру у редовима Урала, и бити незадовољни арбитражом Москалаева. Лако је окречио дуел у шенестерцу домаћина, када је Миранчук изједначио.

Локомотива је последња 25 минута имала играча више. Ни то није вредело. Гости су нападали, шутирали девет пута у оквир Ураловог гола. Није вредело.

РУСИЈА 1 - 29. КОЛО:

Субота

Уфа - Оренбург 0:2 (0:1)
/Алвеш 15, Мишкић 87/

ЦСКА - Ахмат 1:0 (0:0)
/Чалов 64/

Крила Совјетов - Спартак 1:2 (0:1)
/Бурлак 83 - Зе Луис 18пен, Малгарехо 50/

Недеља

Урал - Локомотива 2:2 (1:1)
/Пањуков 39, Ел Кабир 46 - Миранчук 21 и 64 пен/



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар