RUS: Nisu pomogli ni penal, ni crveni karton!

Lokomotivi visi Liga šampiona! Tim iz Moskve remizirao na gostovanju Uralu – 2:2.

Fudbal 19.05.2019 | 13:06
RUS: Nisu pomogli ni penal, ni crveni karton!
Lokomotiva je napravila kiks kada nije smela. Klub iz Moskve remizirao je na gostovanju Uralu (2:2) i dao veštačko disanje Krasodaru u borbi za mesto koje vodi direktno u Ligu šampiona. Tim sa juga Rusije imaće danas priliku da stigne Lokomotivu na drugom mestu, ali će tim Jurija Sjomina imati zicre naredne nedelje protiv Ufe

Ural je pokazao da može da se nosi sa Lokomotivom, i stekao veliko samopouzdanje uoči finala kupa koji isti rivali igraju za tri dana.

Domaćin je odigrao napadački odličnu utakmicu. Nije klonuo duhom ni kada je Mirančuk pogodio mrežu Godzjura. Uzvratio je samo 17 minuta kasnije. Sjajno je Rumun Bigfalvija izmešao odbranu Lokomotive, i potom odigrao sjajan pas ka Panjukovu.

Lako je ispala odbrane Lokomotive u 46. minutu, kada je glavom uz pomoć Giljermea, Kabir doneo prednost domaćinu. Sigurno će bljuvati vatru u redovima Urala, i biti nezadovoljni arbitražom Moskalaeva. Lako je okrečio duel u šenestercu domaćina, kada je Mirančuk izjednačio.

Lokomotiva je poslednja 25 minuta imala igrača više. Ni to nije vredelo. Gosti su napadali, šutirali devet puta u okvir Uralovog gola. Nije vredelo.

RUSIJA 1 - 29. KOLO:

Subota

Ufa - Orenburg 0:2 (0:1)
/Alveš 15, Miškić 87/

CSKA - Ahmat 1:0 (0:0)
/Čalov 64/

Krila Sovjetov - Spartak 1:2 (0:1)
/Burlak 83 - Ze Luis 18pen, Malgareho 50/

Nedelja

Ural - Lokomotiva 2:2 (1:1)
/Panjukov 39, El Kabir 46 - Mirančuk 21 i 64 pen/



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar