Зидан запријетио одласком из Реала!

Тренер Реала Зинедин Зидан запретио је могућношћу да по други пут напусти клупу Реала уколико његова реч не буде последња кад је реч о тиму.

Фудбал 19.05.2019 | 11:16
Зидан запријетио одласком из Реала!
Зидан се обратио медијијма уочи недељног меча последњег, 38. кола Ла Лиге у којем Реал дочекује екипу Бетиса.

Очигледно је да постоје велика размимоилажења измежу Зидана и председника Флорентина Переса. Зизу жели Погбу, Перес би да доведе Нејмара, коначно, тренер би да први голман буде Кејлор Навас, а Перес да то буде Тибо Куртоа.

Много тога за сада не штима у односима Зидана и Переса што је било карактеристично и за претходни боравак Зидана на клупи Реала када је решио да оде.

"Рећи ћу вам следеће сезоне ко ће ми бити први голман, а ко други. То ће бити моја одлука, наравно. Шта мислите ко доноси одлуке о тиму? То је јасно као дан. Ја сам тренер и ја ћу доносити одлуке. У супротном, ако не буде тако, одлазим", запретио је Зидан.

Он је јасно подвукао да је реч о тиму.

"Да будем јасан, ово се односи на избор тима. Што се тиче трансфера и осталих ствари, постоје људи који раде на томе, у томе смо заједно. Али у избору тима, око тога ко игра, а ко не, то одлучујем ја са својим сарадницима", јасан је Зидан.

Коначно, причао је и о свом сину, голману Луки Зидану.

"Прошао је кроз цео систем, као млад голман и доказао да има топ класу. Ништа од клуба нисам тражио кад је он у питању, нисам тражио да буде други голман наредне сезоне. Све ће бити јасно, али то што ми је син не мења ништа", закључио је Зидан.

Меч између Реала и Бетиса игра се у недељу од 12 часова на "Санбтјаго Бернабеу".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар