Zidan zaprijetio odlaskom iz Reala!

Trener Reala Zinedin Zidan zapretio je mogućnošću da po drugi put napusti klupu Reala ukoliko njegova reč ne bude poslednja kad je reč o timu.

Fudbal 19.05.2019 | 11:16
Zidan zaprijetio odlaskom iz Reala!
Zidan se obratio medijijma uoči nedeljnog meča poslednjeg, 38. kola La Lige u kojem Real dočekuje ekipu Betisa.

Očigledno je da postoje velika razmimoilaženja izmežu Zidana i predsednika Florentina Peresa. Zizu želi Pogbu, Peres bi da dovede Nejmara, konačno, trener bi da prvi golman bude Kejlor Navas, a Peres da to bude Tibo Kurtoa.

Mnogo toga za sada ne štima u odnosima Zidana i Peresa što je bilo karakteristično i za prethodni boravak Zidana na klupi Reala kada je rešio da ode.

"Reći ću vam sledeće sezone ko će mi biti prvi golman, a ko drugi. To će biti moja odluka, naravno. Šta mislite ko donosi odluke o timu? To je jasno kao dan. Ja sam trener i ja ću donositi odluke. U suprotnom, ako ne bude tako, odlazim", zapretio je Zidan.

On je jasno podvukao da je reč o timu.

"Da budem jasan, ovo se odnosi na izbor tima. Što se tiče transfera i ostalih stvari, postoje ljudi koji rade na tome, u tome smo zajedno. Ali u izboru tima, oko toga ko igra, a ko ne, to odlučujem ja sa svojim saradnicima", jasan je Zidan.

Konačno, pričao je i o svom sinu, golmanu Luki Zidanu.

"Prošao je kroz ceo sistem, kao mlad golman i dokazao da ima top klasu. Ništa od kluba nisam tražio kad je on u pitanju, nisam tražio da bude drugi golman naredne sezone. Sve će biti jasno, ali to što mi je sin ne menja ništa", zaključio je Zidan.

Meč između Reala i Betisa igra se u nedelju od 12 časova na "Sanbtjago Bernabeu".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar