Сукоб на Олд Трафорду!

Вудворд не да Погбу, Солскјер би што пре да га се реши, Зидан није задовољан! Нове перипетије око трансфера француског везисте. . .

Фудбал 19.05.2019 | 10:16
Сукоб на Олд Трафорду!
Поново се дигла прашина због Пола Погбе. 

Никако да се разјасни ситуација око тога да ли ће француски везиста остати у Јунајтеду или ће појачати Реал, што је узнемирило духове у Манчестеру и Реалу. Први оперативац Јунајтеда Ед Вудворд спустио је рампу на Погбин одлазак јер се плаши да би овај трансфер могао да има негативан утицај на глобални углед клуба међу навијачима, док му се Оле Гунар Солскјер брзо супротставио и жели да 115.000.000 евра плаћени везиста што пре оде. Наиме, Солскјер планира велику чистку у тиму и циљ му је да одстрани све играче који су незадовољни својим статусом, али и тренутном клупском позицијом. А, Погба је управо један од тих.

Недељама, па чак и месецима уназад спекулише се о томе да је Погба лично зажалио што се вратио на Олд Трафорд, јер је очекивао да ће се Јунајтед наћи у бољој ситуацији на табели и у европској хијерархији. Пошто то није случај, Француз већ неко време размишља шта му је чинити. Према информацијама које стижу с Острва, Вудворд је у неформалном разговору поручио Погби да мора да поднесе захтев за стављање на трансфер листу, ако заиста жели да оде. У супротном Јунајтед га неће продати. 

Ова вест је муњевитом брзином стигла до Зинедина Зидана који никако није задовољан расплетом. Његова идеја је да до отварања летње пијаце већ реализује највећи део трансфера планираних за наредну сезону, а Погба и даље одуговлачи. Због тога је двојица сународника имали нови телефонски разговор, где је Зидан јасно ставио до знања Погби да, ако жели у Реал, мора да се изабере. Сада или никад...

Реал је за лето већ спремнио трансфере Родрига и Едера Милитаоа, а према потврдама са више страна Краљевић ће постати и Лука Јовић. Можда већ колико наредне седмице. Сада се чека и трансфер Едена Азара из Челсија, који би могао да буде обављен одмах по завршетку финала Лиге Европе 29. маја у Бакуу. Сада се чека још само Погба...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар