Sukob na Old Trafordu!

Vudvord ne da Pogbu, Solskjer bi što pre da ga se reši, Zidan nije zadovoljan! Nove peripetije oko transfera francuskog veziste. . .

Fudbal 19.05.2019 | 10:16
Sukob na Old Trafordu!
Ponovo se digla prašina zbog Pola Pogbe. 

Nikako da se razjasni situacija oko toga da li će francuski vezista ostati u Junajtedu ili će pojačati Real, što je uznemirilo duhove u Mančesteru i Realu. Prvi operativac Junajteda Ed Vudvord spustio je rampu na Pogbin odlazak jer se plaši da bi ovaj transfer mogao da ima negativan uticaj na globalni ugled kluba među navijačima, dok mu se Ole Gunar Solskjer brzo suprotstavio i želi da 115.000.000 evra plaćeni vezista što pre ode. Naime, Solskjer planira veliku čistku u timu i cilj mu je da odstrani sve igrače koji su nezadovoljni svojim statusom, ali i trenutnom klupskom pozicijom. A, Pogba je upravo jedan od tih.

Nedeljama, pa čak i mesecima unazad spekuliše se o tome da je Pogba lično zažalio što se vratio na Old Traford, jer je očekivao da će se Junajted naći u boljoj situaciji na tabeli i u evropskoj hijerarhiji. Pošto to nije slučaj, Francuz već neko vreme razmišlja šta mu je činiti. Prema informacijama koje stižu s Ostrva, Vudvord je u neformalnom razgovoru poručio Pogbi da mora da podnese zahtev za stavljanje na transfer listu, ako zaista želi da ode. U suprotnom Junajted ga neće prodati. 

Ova vest je munjevitom brzinom stigla do Zinedina Zidana koji nikako nije zadovoljan raspletom. Njegova ideja je da do otvaranja letnje pijace već realizuje najveći deo transfera planiranih za narednu sezonu, a Pogba i dalje odugovlači. Zbog toga je dvojica sunarodnika imali novi telefonski razgovor, gde je Zidan jasno stavio do znanja Pogbi da, ako želi u Real, mora da se izabere. Sada ili nikad...

Real je za leto već spremnio transfere Rodriga i Edera Militaoa, a prema potvrdama sa više strana Kraljević će postati i Luka Jović. Možda već koliko naredne sedmice. Sada se čeka i transfer Edena Azara iz Čelsija, koji bi mogao da bude obavljen odmah po završetku finala Lige Evrope 29. maja u Bakuu. Sada se čeka još samo Pogba...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar