Кренула чистка, Манчестер потврдио...

Оде Ерера! Нова дестинација - Париз!

Фудбал 11.05.2019 | 15:06
Кренула чистка, Манчестер потврдио...
Кренуло је чишћење на Олд Трафорду. Спрема се велика реконструкција Манчестеровог тима за наредну сезону, о чему сведочи и потврда информације да Андер Ерера напушта клуб.

Црвени ђаволи су посредством друштвених мрежа обавестили јавност да шпански везиста завршава петогодишњу мисију и да неће продужити сарадњу која му истиче овог лета.

Руку на срце, Ерери је нуђено да остане, али је тражио, наводно, око 200.000 фунти седмчне плате, што је било превише за директора Еда Вудворда, па је растанак неминован.

„Моје срце је црвено, у шта сам се уверио првог дана кад сам заиграо за Манчестер. Носио сам дрес клуба кога поштују навијачи широм света и који је препознат по томе што у њему фудбалери дају све од себе. Осећао сам се посебно сваки пут кад је публика узвикивала моје име, а поносан кад су ме баш навијачи бирали за играча сезоне. Сваки пут кад сам носио дрес Јунајтеда, чак и кад нисам могао да будем на терену, схватао сам значај Манчестера као клуба. Памтићу сваки од скоро 200 мечева, јер је играње за највећи клуб у Енглеској представљао част. Хвала вам за пет невероватних година“, рекао је Андер Ерера.

Бивши фудбалер Атлетик Билбаа је одиграо 189 утакмица за Црвене ђаволе, постигао је 20 голова, освојио ФА куп, Лига куп и Лигу Европе, а његова нова дестинација биће Пари Сен Жермен. Очекује се да Ерера, као слободан играч, поштише уговор до 2023, а требало би да зарађује 8.000.000 евра по сезони.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар