Krenula čistka, Mančester potvrdio...

Ode Erera! Nova destinacija - Pariz!

Fudbal 11.05.2019 | 15:06
Krenula čistka, Mančester potvrdio...
Krenulo je čišćenje na Old Trafordu. Sprema se velika rekonstrukcija Mančesterovog tima za narednu sezonu, o čemu svedoči i potvrda informacije da Ander Erera napušta klub.

Crveni đavoli su posredstvom društvenih mreža obavestili javnost da španski vezista završava petogodišnju misiju i da neće produžiti saradnju koja mu ističe ovog leta.

Ruku na srce, Ereri je nuđeno da ostane, ali je tražio, navodno, oko 200.000 funti sedmčne plate, što je bilo previše za direktora Eda Vudvorda, pa je rastanak neminovan.

„Moje srce je crveno, u šta sam se uverio prvog dana kad sam zaigrao za Mančester. Nosio sam dres kluba koga poštuju navijači širom sveta i koji je prepoznat po tome što u njemu fudbaleri daju sve od sebe. Osećao sam se posebno svaki put kad je publika uzvikivala moje ime, a ponosan kad su me baš navijači birali za igrača sezone. Svaki put kad sam nosio dres Junajteda, čak i kad nisam mogao da budem na terenu, shvatao sam značaj Mančestera kao kluba. Pamtiću svaki od skoro 200 mečeva, jer je igranje za najveći klub u Engleskoj predstavljao čast. Hvala vam za pet neverovatnih godina“, rekao je Ander Erera.

Bivši fudbaler Atletik Bilbaa je odigrao 189 utakmica za Crvene đavole, postigao je 20 golova, osvojio FA kup, Liga kup i Ligu Evrope, a njegova nova destinacija biće Pari Sen Žermen. Očekuje se da Erera, kao slobodan igrač, poštiše ugovor do 2023, a trebalo bi da zarađuje 8.000.000 evra po sezoni.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar