Убиство: Завршен доказни поступак

У бањалучком Окружном суду завршен је доказни поступак Тужилаштва против Горана Билчара (29) оптуженог за убиство Бојана Миловановића лани у Бањалуци и осталих учесника ове крваве туче, а адвокати одбране најавили су на следећем рочишту свједочење свих оптужених у овом предмету.

Република Српска 21.03.2019 | 14:47
Убиство: Завршен доказни поступак
Осим тога најављено је и судско медицинско вјештачење Билчара које ће обавити психијатар Милан Стојаковић.

У овом предмету су за учествовање у тучи, оптужени и Бањалучанин Марко Михаиловић (27), који је у кобној ноћи 18. октобра био са Билчаром те Ђорђе Боровчанин (25) и Ђорђе Ђенадија (21) из Козарске Дубице који су били у друштву убијеног младића.

Данас је саслушан и Мирослав Кострешевић, полицијски службеник Управе криминалистичке полиције МУП-а РС, а који је анализирао хронолошки слијед кретања учесника догађаја а тужилац Саша Лаботић уложио је материјалне доказе чиме је и завршен доказни поступак тужилаштва.

Према оптужници, до сукоба између Билчара и Михајиловића са једне и Миловановића, Ðенадије и Боровчанина са друге стране, дошло је 18. октобра прошле године у бањалучком парку "Купусиште".

Током туче Билчар је из гепека свог аутомобила узео дизалицу коју је бацио према Миловановићу, али га је промашио, а затим је из пртљажника возила извадио шрафцигер и у намјери да убије Миловановића, два пута га убо.

Први пут га је убо у предјелу лијеве стране врата, а потом у слепоочницу, при чему је Миловановић задобио повреде у виду разорења витално важних можданих центара, од чега је преминуо.

(Независне)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

ФИТ

21.03.2019 14:11

Гледам ову фотку и питам се - да ли постоји иједан српски пандур без отегнутог стомака, који не мирише на јањетину и сухо месо? Сваки је задригао и округао. Јадна је дрзава кад је стите такви пандури. #ПравдаЗаДавида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

21.03.2019 14:27

То треба по кратком поступку. Отровати говно. Суд је за људе ,а не за стоку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

21.03.2019 15:46

Не желим блатити никога нити умањити нечију жалост, бол, али њих двојица су се тукли, њих петорица из Козарске Дубице на ову двојицу. Писало се већ о томе. Извини, молим те што ја не дијелим твоје мишљење. Нажалост једног нема. Они другови из Козарске Дубице знају шта је било те ноћи, било би боље да буду искрени, па нека свако носи свој терет.

Name

израелац

21.03.2019 17:32

па потплаћено је суђење и судије да их не буде 7 у тучи... једаном је тата средио да буде свједок а он учесник туче... како учесник може бити свједок то само онај ко је добио коверту мита зна..

Name

РЕ МИСЛИМ

21.03.2019 17:54

ЈЕСИ ЛИ ТИ НОРМАЛАН? ОПРАВДАВАС УБИСТВО МОМКА? УБОД У ГЛАВУ???!! ТО ЈЕ КРВНИК!!!

Name

Ре

21.03.2019 19:18

Само максимална,кад нема дозивотне без могуцности помиловања,болесник је то,забити неком срафцигер у главу и отици куци спавати.Без обзира колико је уцесника било,тако хладнокрвно убити неког је опадност за друство,у УСА би на електрицној заврсио !!!

Name

мислим

21.03.2019 20:04

Ето, мислим, никога НЕ ОПРАВДАВАМ И НЕ БРАНИМ, то сте ви НАПИСАЛИ, а не ја. Исто тако пишем ово зато што знам да су се тукли, нико од њих не може вратити вријеме уназад, несрећни и се потукли. Нисам ја дебил вјеруј, само знам да људи не дају на себе и деси се зло. А ви сви што тако хучете на мене би ме вјероватно изболи, ето, а ја само пишем оно што мисли да се стварно десило. Овдје нико није одговарао што је убио Давида, што су му породицу блатили, НИКО! Тако и ви сада, немате појма шта је било, а осуђујете, убијате би неког, тровали би га. Гори сте ви од тог Горана, он се осјећао угрожено, много је мањи од овог којег је убио, али ипак сам себе бранио. А ви?! Ви се запитајте шта сте и шта бисте били у стању урадити ономе ко крене за вама у свом ауту са "друговима"!!! А видим по писању шта сте у стању, ЛАКО ВАС ЈЕ ИЗАЗВАТИ УОПШТЕ НЕ СУМЊАМ У ТО.

Name

Ре мислим

22.03.2019 17:41

Ај не сери,ста лупетас,тукао сам.се.и ја кад сам био његових година.Сад имам 69 па ми никад није пало на памет да узмем дрво а не ноз,срафцигер и сл.Добикес батине и цао !

Name

Еy

21.03.2019 14:42

зивот.за.зивот.и.то.је.правда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ммм

21.03.2019 17:04

Дебилу, ста год да је било, око цега су се год посвадјали, убити момка, па је ли могуце да си толико глуп???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА Б.Л.

21.03.2019 18:37

Правда за ДАВИДА! Правда за сву убијену ДЈЕЦУ!

ОДГОВОРИТЕ