Ubistvo: Završen dokazni postupak

U banjalučkom Okružnom sudu završen je dokazni postupak Tužilaštva protiv Gorana Bilčara (29) optuženog za ubistvo Bojana Milovanovića lani u Banjaluci i ostalih učesnika ove krvave tuče, a advokati odbrane najavili su na sledećem ročištu svjedočenje svih optuženih u ovom predmetu.

Republika Srpska 21.03.2019 | 14:47
Ubistvo: Završen dokazni postupak
Osim toga najavljeno je i sudsko medicinsko vještačenje Bilčara koje će obaviti psihijatar Milan Stojaković.

U ovom predmetu su za učestvovanje u tuči, optuženi i Banjalučanin Marko Mihailović (27), koji je u kobnoj noći 18. oktobra bio sa Bilčarom te Đorđe Borovčanin (25) i Đorđe Đenadija (21) iz Kozarske Dubice koji su bili u društvu ubijenog mladića.

Danas je saslušan i Miroslav Kostrešević, policijski službenik Uprave kriminalističke policije MUP-a RS, a koji je analizirao hronološki slijed kretanja učesnika događaja a tužilac Saša Labotić uložio je materijalne dokaze čime je i završen dokazni postupak tužilaštva.

Prema optužnici, do sukoba između Bilčara i Mihajilovića sa jedne i Milovanovića, Ðenadije i Borovčanina sa druge strane, došlo je 18. oktobra prošle godine u banjalučkom parku "Kupusište".

Tokom tuče Bilčar je iz gepeka svog automobila uzeo dizalicu koju je bacio prema Milovanoviću, ali ga je promašio, a zatim je iz prtljažnika vozila izvadio šrafciger i u namjeri da ubije Milovanovića, dva puta ga ubo.

Prvi put ga je ubo u predjelu lijeve strane vrata, a potom u slepoočnicu, pri čemu je Milovanović zadobio povrede u vidu razorenja vitalno važnih moždanih centara, od čega je preminuo.

(Nezavisne)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

FIT

21.03.2019 14:11

Gledam ovu fotku i pitam se - da li postoji ijedan srpski pandur bez otegnutog stomaka, koji ne miriše na janjetinu i suho meso? Svaki je zadrigao i okrugao. Jadna je drzava kad je stite takvi panduri. #PravdaZaDavida

ODGOVORITE
Name

Bl

21.03.2019 14:27

To treba po kratkom postupku. Otrovati govno. Sud je za ljude ,a ne za stoku.

ODGOVORITE
Name

mislim

21.03.2019 15:46

Ne želim blatiti nikoga niti umanjiti nečiju žalost, bol, ali njih dvojica su se tukli, njih petorica iz Kozarske Dubice na ovu dvojicu. Pisalo se već o tome. Izvini, molim te što ja ne dijelim tvoje mišljenje. Nažalost jednog nema. Oni drugovi iz Kozarske Dubice znaju šta je bilo te noći, bilo bi bolje da budu iskreni, pa neka svako nosi svoj teret.

Name

izraelac

21.03.2019 17:32

pa potplaćeno je suđenje i sudije da ih ne bude 7 u tuči... jedanom je tata sredio da bude svjedok a on učesnik tuče... kako učesnik može biti svjedok to samo onaj ko je dobio kovertu mita zna..

Name

RE MISLIM

21.03.2019 17:54

JESI LI TI NORMALAN? OPRAVDAVAS UBISTVO MOMKA? UBOD U GLAVU???!! TO JE KRVNIK!!!

Name

Re

21.03.2019 19:18

Samo maksimalna,kad nema dozivotne bez mogucnosti pomilovanja,bolesnik je to,zabiti nekom srafciger u glavu i otici kuci spavati.Bez obzira koliko je ucesnika bilo,tako hladnokrvno ubiti nekog je opadnost za drustvo,u USA bi na elektricnoj zavrsio !!!

Name

mislim

21.03.2019 20:04

Eto, mislim, nikoga NE OPRAVDAVAM I NE BRANIM, to ste vi NAPISALI, a ne ja. Isto tako pišem ovo zato što znam da su se tukli, niko od njih ne može vratiti vrijeme unazad, nesrećni i se potukli. Nisam ja debil vjeruj, samo znam da ljudi ne daju na sebe i desi se zlo. A vi svi što tako hučete na mene bi me vjerovatno izboli, eto, a ja samo pišem ono što misli da se stvarno desilo. Ovdje niko nije odgovarao što je ubio Davida, što su mu porodicu blatili, NIKO! Tako i vi sada, nemate pojma šta je bilo, a osuđujete, ubijate bi nekog, trovali bi ga. Gori ste vi od tog Gorana, on se osjećao ugroženo, mnogo je manji od ovog kojeg je ubio, ali ipak sam sebe branio. A vi?! Vi se zapitajte šta ste i šta biste bili u stanju uraditi onome ko krene za vama u svom autu sa "drugovima"!!! A vidim po pisanju šta ste u stanju, LAKO VAS JE IZAZVATI UOPŠTE NE SUMNJAM U TO.

Name

Re mislim

22.03.2019 17:41

Aj ne seri,sta lupetas,tukao sam.se.i ja kad sam bio njegovih godina.Sad imam 69 pa mi nikad nije palo na pamet da uzmem drvo a ne noz,srafciger i sl.Dobikes batine i cao !

Name

Ey

21.03.2019 14:42

zivot.za.zivot.i.to.je.pravda

ODGOVORITE
Name

Mmm

21.03.2019 17:04

Debilu, sta god da je bilo, oko cega su se god posvadjali, ubiti momka, pa je li moguce da si toliko glup???

ODGOVORITE
Name

PRAVDA B.L.

21.03.2019 18:37

Pravda za DAVIDA! Pravda za svu ubijenu DJECU!

ODGOVORITE