Шта "Гробари" мисле о одласку Мирковића?

Навијачи Партизана очекивано су послали поруку након одласка Зорана Мирковића са места тренера.  Гробари у Крушевцу: Против управе, за Бату! Порука трибине. . .  "Управа напоље" – јасна порука навијача Партизана у Крушевцу.  Навијачи Партизана видно незадовољни стањем у свом вољеном клубу током већег дела утакмице у Крушевцу певали су "управа напоље, управа напоље".

Фудбал 13.03.2019 | 18:15
Шта "Гробари" мисле о одласку Мирковића?
Мирковић је у недељу поднео оставку након другог узастопног пораза, а за њим су отишли и помоћник Гордан Петрић, те спортски директор Ивица Илиев.

Управни одбор Партизана је на челу са председником клуба Милорадом Вучелићем одлучила да не буде промена на челним позицијама.

Вучелић је демантовао писања медија да у клубу влада хаос и да запослени штрајкују због неисплаћених зарада.

"Управа мора да види врата, а не гробарчина Мирковић Бата!", поручили су "гробари" уз транспарент и константне повике, "Управа, напоље"".

Стизале су после оставке Зорана Мирковића поруке сад већ бившем тренеру Партизана да се предомисли, звали су га многобројни пријатељи, попут Предрага Мијатовића и Славише Јокановића, саветовао и нејгов први сарадник Гордан Петрић, али није вредело.

Чак су и челници црно-белих бити затечени одлуком Мирковића да дигне сидро, а како је радио у минулих седам месеци и да ли га сматрају одговорним за резултатски бродолом Парног ваљка, јасно су ставили до знања Гробари.

Фракција стационирана на јужној страни Напретковог стадиона, током меча четвртфинала Купа Србије, развила је транспарент на коме је писало:

„Управа мора да види врата, а не Гробарчина Мирковић Бата“.

"Управа напоље" – јасна порука навијача Партизана у Крушевцу. Навијачи Партизана видно незадовољни стањем у свом вољеном клубу током већег дела утакмице у Крушевцу певали су "управа напоље, управа напоље".

Црно-бели одиграли су одличан меч у четвртфиналу Купа Србије, међутим "гробари" су имали јасну поруку за челне људе клуба.

Ово је последица оставке тренера Зорана Бате Мирковића, који је пре неколико дана напустио клуб услед слабих резултата екипе.

На седници Управног одбора Партизана, одржане у уторак, закључено је да врх клуба није крив за резултате, већ фудбалери.

"За ово што се дешава одговорни су играчи, не ми из управе", рекао је Милорад Вучелић за медије после седнице.

Током сусрета на трибини је освануо и транспарент: "Управа мора да види врата, а не гробарчина Мирковић Бата!"

Подсетимо, и јесенас, на мечу са Чукаричким, навијачи црно-белих су стали из бок тадашњем тренеру, залагали се за промене у управи, али према речима председника Милорада Вучелића оставке челних људи неће дочекати.

Извор: Б92/моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар