Šta "Grobari" misle o odlasku Mirkovića?

Navijači Partizana očekivano su poslali poruku nakon odlaska Zorana Mirkovića sa mesta trenera.  Grobari u Kruševcu: Protiv uprave, za Batu! Poruka tribine. . .  "Uprava napolje" – jasna poruka navijača Partizana u Kruševcu.  Navijači Partizana vidno nezadovoljni stanjem u svom voljenom klubu tokom većeg dela utakmice u Kruševcu pevali su "uprava napolje, uprava napolje".

Fudbal 13.03.2019 | 18:15
Šta "Grobari" misle o odlasku Mirkovića?
Mirković je u nedelju podneo ostavku nakon drugog uzastopnog poraza, a za njim su otišli i pomoćnik Gordan Petrić, te sportski direktor Ivica Iliev.

Upravni odbor Partizana je na čelu sa predsednikom kluba Miloradom Vučelićem odlučila da ne bude promena na čelnim pozicijama.

Vučelić je demantovao pisanja medija da u klubu vlada haos i da zaposleni štrajkuju zbog neisplaćenih zarada.

"Uprava mora da vidi vrata, a ne grobarčina Mirković Bata!", poručili su "grobari" uz transparent i konstantne povike, "Uprava, napolje"".

Stizale su posle ostavke Zorana Mirkovića poruke sad već bivšem treneru Partizana da se predomisli, zvali su ga mnogobrojni prijatelji, poput Predraga Mijatovića i Slaviše Jokanovića, savetovao i nejgov prvi saradnik Gordan Petrić, ali nije vredelo.

Čak su i čelnici crno-belih biti zatečeni odlukom Mirkovića da digne sidro, a kako je radio u minulih sedam meseci i da li ga smatraju odgovornim za rezultatski brodolom Parnog valjka, jasno su stavili do znanja Grobari.

Frakcija stacionirana na južnoj strani Napretkovog stadiona, tokom meča četvrtfinala Kupa Srbije, razvila je transparent na kome je pisalo:

„Uprava mora da vidi vrata, a ne Grobarčina Mirković Bata“.

"Uprava napolje" – jasna poruka navijača Partizana u Kruševcu. Navijači Partizana vidno nezadovoljni stanjem u svom voljenom klubu tokom većeg dela utakmice u Kruševcu pevali su "uprava napolje, uprava napolje".

Crno-beli odigrali su odličan meč u četvrtfinalu Kupa Srbije, međutim "grobari" su imali jasnu poruku za čelne ljude kluba.

Ovo je posledica ostavke trenera Zorana Bate Mirkovića, koji je pre nekoliko dana napustio klub usled slabih rezultata ekipe.

Na sednici Upravnog odbora Partizana, održane u utorak, zaključeno je da vrh kluba nije kriv za rezultate, već fudbaleri.

"Za ovo što se dešava odgovorni su igrači, ne mi iz uprave", rekao je Milorad Vučelić za medije posle sednice.

Tokom susreta na tribini je osvanuo i transparent: "Uprava mora da vidi vrata, a ne grobarčina Mirković Bata!"

Podsetimo, i jesenas, na meču sa Čukaričkim, navijači crno-belih su stali iz bok tadašnjem treneru, zalagali se za promene u upravi, ali prema rečima predsednika Milorada Vučelića ostavke čelnih ljudi neće dočekati.

Izvor: B92/mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar