Килијан Мбапе долази у ПСЖ? Стани, нешто није у реду...!

Дечак од 12 година, који се зове и презива као један од најбољих младих фудбалера света, ускоро би могао да заигра на Парку принчева.

Фудбал 18.02.2019 | 18:45
Килијан Мбапе долази у ПСЖ? Стани, нешто није у реду...!
Килијан Мбапе је пред вратима Пари сен Жермена.

Далеко познатији Мбапе већ две сезоне наступа у дресу "светаца", а сада би, додуше у погону млађих категорија, могао да му се прикључи имењак и презимењак.

Талентовани Килијан Мбапе, дечак од само 12 година, на скенеру је скаута ПСЖ-а и према информацијама из Француске ускоро би могао да постане члан популарног клуба.

Млађи Мбапе је рођен 2007. године и члан је омладинске школе у којој је својевремено прве кораке у фудбалу направио Пол Погба.

Отац младог фудбалера стално мора да објашњава да име сину није дао по познатом фудбалеру, јер је између двојице Килијана разлика осам година и када се млађи родио, старији је имао тек 12 година и био је далеко од светских звезда.

"Људи ме питају да ли сам име сину дао по фудбалеру. Вероватно не размишљају много, јер сви заборављају да је између њих разлика само осам година. Очигледно је да тада Килијан Мбапе није био тако велики фудбалер и познат као данас", рекао је Ерик, отац млађег Килијана Мбапеа.

Ипак, Ерикова жеља је да његов син једног дана достигне славу старијег колеге.

"Наравно да бих волео да мој син једног дана постане сјајан фудбалер и да заигра у ПСЖ-у, али сам исто тако свестан колико је то тешко постићи", рекао је отац младог играча.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар